• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini Bölgesindeki Beyaz Lekeler

Hematit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
73
0
36
Eskişehir
üst bikini bölgemde minik minik beyaz lekeler oluştu.Önce bir tane sonra iki derken çoğalıyor.dokunduğumda hissedilmiyor yani beze falan değil ama ne bunlar bilen ya da fikri olan varsa sevinirim arkadaşlar

Benim de dış dudaklarda beyaz beyaz lekeler olmuştu
dr a gittiğimde kokulu ped kullandın mı hiç demişti
bende maalesef kullanmıştım..O allerji yapmış demişti

travocort ve trvogen miydi neydi onları vermişti..
sende bi görün istersen daha fazla dağılmadan
geçmiş olsun..

üst bikini bölgemde minik minik beyaz lekeler oluştu.Önce bir tane sonra iki derken çoğalıyor.dokunduğumda hissedilmiyor yani beze falan değil ama ne bunlar bilen ya da fikri olan varsa sevinirim arkadaşlar

sorununuzun vitiligo (deride renk kaybı) başlangıcı mı yoksa mantar kaynaklı mı olduğunu öğrenmemiz için muayenenizi geciktirmeyin lütfen.
vajina bölgenizde ağrı, sızı, yanma, kötü kokulu akıntı vb var mı? yoksa vitiligo daha mantıklı gibi duruyor.

sorununuzun vitiligo (deride renk kaybı) başlangıcı mı yoksa mantar kaynaklı mı olduğunu öğrenmemiz için muayenenizi geciktirmeyin lütfen.
vajina bölgenizde ağrı, sızı, yanma, kötü kokulu akıntı vb var mı? yoksa vitiligo daha mantıklı gibi duruyor.

ağrım sızım yok ancak akıntım çok. mantar olduğunu düşünmüyorum ama tabi doktora görünmek gerek teşekkür ederim

Benim de dış dudaklarda beyaz beyaz lekeler olmuştu
dr a gittiğimde kokulu ped kullandın mı hiç demişti
bende maalesef kullanmıştım..O allerji yapmış demişti

travocort ve trvogen miydi neydi onları vermişti..
sende bi görün istersen daha fazla dağılmadan
geçmiş olsun..

teşekkür ederim canım. kokulu ped kullanmıyorum hem zaten alt kısımda değil çoğunlukla üst bölgemde o yüzden pedden kaynaklanmıyordur herhalde. :5:

Back