• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesinde şişlik

Fleabag11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
269
291
53
Belki konunun yeri burasi değil ama hemen cevap almaya ihtiyacım var o yüzden buraya yazıyorum. Yaklasik 2 ay önce bikini bölgemde yağ bezesi gibi bir şişlik fark ettim. Hiçbir ağrı yoktu, sadece elleyince hafif kaşınıyor. O zaman korona ülkemizde yeni göründüğü için bu durum için hastaneye gitmedim ve kendiliğinden geçmesini ümit ettim. Çünkü annem falan da normal diyince rahatlamıştım. Ama şu an hala geçmedi. Hastaneye de gidemiyorum çok yüksek riskli bölgedeyim. Bu durumu yaşayaniniz var mi?

Kıl dönmesi olabilir mi ki .. gitmek istediğiniz hastaneyi arayın koronalı hasta var mı diye sorun , bilgi vermezler mi ? Sonuçta bu da sağlık, ne zaman bitecek bu virüs o da belli değil . İhmal etmeyin , korkup oturmanın bir faydası yok maalesef :KK14:

Birkaç gün önce benimde başıma geldi yani sivilce gibiydi ama değildi nohut büyüklüğünde bir şey normalde acıma falan yoktu ama kaşıntı vardı bide dokununca bi tık sızlama oluşmaya başlamıştı adet oldum ama adetimden sonra geçti gitti.

Önlemlerinizi alın ve hastahane ye gidin.Çok önemli bi yerde😉

Lenf bezi olabilir, oğlumun ateşi çıktığında, grip olduğunda hatta bazen hicbirseyi olmadığında bile kasik, kulak arkası, boyun, koltuk altı gibi yerlerdeki lenf bezleri şişip kendi kendine geçiyor.
İlk fırsatta görünürsünüz Dr a.
Öyle çok çok korkmayın, ihmal de etmeyin ☺

Lenf bezi olabilir, oğlumun ateşi çıktığında, grip olduğunda hatta bazen hicbirseyi olmadığında bile kasik, kulak arkası, boyun, koltuk altı gibi yerlerdeki lenf bezleri şişip kendi kendine geçiyor.
İlk fırsatta görünürsünüz Dr a.
Öyle çok çok korkmayın, ihmal de etmeyin ☺
Evet herkeste çıkıp geçiyormuş o yüzden rahattım iki aydır ama şu an birden korktum hastaneye de gidemeyince. Sokağa çıkmam da yasak çok kötü bir dönem gerçekten.

Evet herkeste çıkıp geçiyormuş o yüzden rahattım iki aydır ama şu an birden korktum hastaneye de gidemeyince. Sokağa çıkmam da yasak çok kötü bir dönem gerçekten.
Kaç yaşındasınız ?
Yasaklar hafifletildi biliyorsunuz.
Çok korkuyorsaniz özele randevu alıp gidip gelirsiniz ☺

Back