merhaba bir konuda yardıma ihtiyacım var, tam olarak bikini bölgesinde sürekli tekrar eden iltihaplı şişlik yaşıyorum yaklaşık 5 yıldır, doktora gittiğimde tek çaresinin lazer olduğunu söyledi ve yoksa sürekli tekrar edeceğini söyledi ve ben de gittim yaklaşık 2 yıldır lazere devam ediyorum ancak tüyler çok azalmasına rağmen aynı bölgede şişlik eskisi kadar sık olmasa da devam ediyor. bir keresinde doktor kontrolünde neşterle kesilerek akıtıldı lazer öncesinde bir kere ameliyat oldum 3 farklı bölgeden artık oralarda oluşmuyor tek biryerde kaldı.artık her oluştuğunda doktora gitmek yerine kendim aynı işlemi uyguluyorum neşterle kesiyorum ancak rahatlıyorum çünkü bırakın yürümeyi oturamıyorum bile ve sabah oluştuysa öğlene kadar başparmak kalınlığına geliyor sanırım 2 kez aynı işlemi yaptım çünkü ne hap ne de krem fayda etmiyor ve devlet hastaneleri bu işlemi yapmıyorlar her seferinde neşterle müdahaleye yüksek meblalar veriyorum herneyse yanlış olduğunu biliyorum ancak yapabileceğim bir şey yok. doktor oranın kistleştiğini ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. bu dertten yakınan çaresini bulan birileri var mı aranızda? ameliyat olan varsa hangi birime gitti jinekoloji mi cildiye mi? ve ameliyat zor mu