• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesinde cıkar garip seyler benı korkutuyor :(

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
Kızlar yaklaşık 2aydır bu sorunu yaşıyorum bikini bölgemde kucuk beyaz kabarcıklar vardı bır ıkı tane ve bn aptallık yaptım önemsemedım simdi de korku sardı kabarcıklar iyice buyudu ve heryere yayıldı elime geliyor sıktıgımda acımıyor nette baktım biraz vulva kanserine kadar gidiyormuş hc byle bsey yasayan var mı gecen ay kadın dogum gittiğimde söyledim cildiye yönlendirdi anlamadım ama bu kadın dogum da bkabılırdı sonucta bn sımdı cildiye ye mı gidiyım Ins kötü bsey cıkmaz ya bna bseyler söyleyin kafamda kurmaya başladım :KK43:

Belki Hpv gibi birşeydir. Nasıl et beni gibi mi, kabarcıklar karnabahar gibi pürüzlü ve çoğalıyorsa bir araştır hpv yi derim. Tabiki acilende doktora gitmelisin.
Çok geçmiş olsun...

Sedef olabilir eğer pullanma varsa beraberinde.
Buldum, beyaz başlı komedon deniyormuş korkma.

Geçmiş olsun belki sadece batık vsdir. Doktora yine sorun da sakın olun daha hemen kansere kadar gitmissiniz ,cok hava almıyor o o bölge o nedenle bile olabilir

Patlattınız mı? Bende de oldu yıllar evvel
Ve ben patlatmıştım sonra geçti gitti
Cahillik işte şimdi olsa doktorda alırdım soluğu

Canim internette tirnagin agirsa direk kanseŕe bağlıyor... sen onu bosver yağ bezesinin minik halleri olabilir yada kil yönün tersine alındığında kıl toplanmista olabilir .. benim esimin ensesinde oyle bisey çıktı sıktikca beyaz bi yag bezesi cikiyordu anlam veremedik sonra esimin bi arkadasi kil toplanmistir dedi igneyle oyun dedi inanki oyduk şok olduk uzun uzuuuun kıllar çıktı ve birdahada oyle olmadi seninkide muhtemelen oyle bisey bence hic canını sıkma :KK76:

Yok patlatmadım öyle bsey degıl zaten ıcın bos sağol gbi ama degıl. Dr muayene etti ama cildiye ye git dedi sadece

Canim internette tirnagin agirsa direk kanseŕe bağlıyor... sen onu bosver yağ bezesinin minik halleri olabilir yada kil yönün tersine alındığında kıl toplanmista olabilir .. benim esimin ensesinde oyle bisey çıktı sıktikca beyaz bi yag bezesi cikiyordu anlam veremedik sonra esimin bi arkadasi kil toplanmistir dedi igneyle oyun dedi inanki oyduk şok olduk uzun uzuuuun kıllar çıktı ve birdahada oyle olmadi seninkide muhtemelen oyle bisey bence hic canını sıkma :KK76:
Yok canım ici bos bsey bu anlamadım agda yapıyorum ondan desem nıye simdi cıktı öncesinde yoktu Dr A gidecem ıcım rahatlasın

Belki Hpv gibi birşeydir. Nasıl et beni gibi mi, kabarcıklar karnabahar gibi pürüzlü ve çoğalıyorsa bir araştır hpv yi derim. Tabiki acilende doktora gitmelisin.
Çok geçmiş olsun...
Hpv duydun ama nasıl olur anlamadım kabarcık dediğiniz gibi. Çok sagolun

Kimi zaman ağda alerjik reaksiyon yaptığından kıl kökleri iltihaplanabiliyor o da beyaz aknemsi şeyler oluşturuyor, belki de öyle bir şeydir. Tabii emin olmanın yolu cildiyeci ama panik yapacak bir şey yoktur bence. Googlea ne yazarsan yaz kanser çıkıyorsun arkadaşlar haklı :) geçmiş olsun. Kadın doğumcu da muhtemelen cilt problemi olduğunu düşündüğünden cildiyeciye yönlendirmiştir, acil bir şey olsa muhtemelen farkına varırdı bir şey derdi.

Genital herpes olabilir internetten bakın görsellerden. O da kabarcıklı oluyor çünkü.
Yine de bi doktora gidin.

Bendede var acaba ayni sekildemi bikini bolgeisnde ust tarafinda beyaz yagg bezesi gibi ben siktim beyaz bisey cikti:KK66:
Sikinca gecti.ama siz sikmayin korkmayin ya ne kanseri bogaizm agriyor yaz nete kanser cikar zaten

Herpesi olanlar varsa Su Çiçeği aşısı yaptırsın akrabamız 45 yıllık hekim gencliginde sürekli stres oldugunda dudagında uçuk cıkıyomus üniversite de tıp bölümündeki hocası ona demiş ki su çiceği aşısı vurul o da herpes grubundan bir daha ucugun cıkmaz demiş su cicegi aşısı vurulduktan sonra bir daha dudaktaki ucugu cıkmamış

Back