Bikini bölgesi

zeylin_152

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-4
Puanlar
86
Geçen ay burda okuduğum bir arkadas sakızla özel bölgesini aldığını ve azalttığını söylemişti bende öyle yaptım ve geçen ay sakızla aldım.Gercekten bir seyrelme oldu denebilir ve gucsuzlesmiş.Hatta öyle ki bilirsiniz kuaforlerde bile alırken normal aparatla değil çubukla sürüp alırlar güçlü olduğu icin.Şimdi benimk iler biraz düzelince bende bi deniyim deyip agda bandı aldım ve denedim.Gercekten çok kolay oldu ve canım neredeyse hiç acımadi herkese tavsiye ederim.Bir kaç saat geçsin limon tuz karisimi da uyguluycam kurtulucam galiba kızlar :KK30:

Ayy bende denicem hemen :KK9:

Aslında direk sakızla da devam edebilirsiniz ama sakız daha uzun sürüyo diye ben artık banda geçerim heralde ama.

Bi de ek olarak geçen ayda limon tuz karisimi yapmıştım etkisi olduğunu düşünüyorum ve sakız şekersiz olmalı hanımlar :-) en güzel tarafı da acı yok denecek kadar az

:halay:Ya ben başta salaklık yapıp hemen aģdadan sonra sürdüm banyoya nasıl koştum bilmiyorum.Ama bir sonraki gün veya üç gün içerisinde uygulamamız gerekli.
Ayrıca konuyu açtığım gün yapmıştım yazdıklarımı suan yeni yeni çıkmaya başladılar söyleyeyim..

Her iki uygulamada limon tuz karışımı nasıl yapılıyor sakız da acı çok olmuyo demissin ama

Yarım limon veya bir sulu limonu sıkıyoruz içine de bir veya iki tatlı kaşığı tuz ekliyoruz daha sonra karıştırıp bölge neresiyse bacak,bikini bölgesi fark etmez.

Sakız da şekersiz bir kutu sakız alıyoruz.Daha sonra biraz çiğneyın iki parmağınızın arasına alıp tek tek koparıyoruz.

İşte bu kadar kolaaaaay...:cool:

Back