Bikini bölgesi

senooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
457
544
Merhaba ablalarim ben 16 yaşındayım bikini bolgemi jiletle alıyorum ama agdaya başlamak istiyorum artık çekilir dert değil fakat korkuyorum uyuşturucu olarak ne onerirsiniz emla ve xylocain sprey duydum fikirlerinize ihtiyacım var ve cesaretee

ağda için kendini uyuşturmana gerek yok.
git bir kuaföre 10 dakikada ak-pak çıkarsın.

kendin yapmaya kalksan 1 saatini alır.. Düzenli ağda ile kıl köklerin zayıflar ve seyrek çıkmaya başlar.

ağda için kendini uyuşturmana gerek yok.
git bir kuaföre 10 dakikada ak-pak çıkarsın.

kendin yapmaya kalksan 1 saatini alır.. Düzenli ağda ile kıl köklerin zayıflar ve seyrek çıkmaya başlar.
Kuaföre gidicem zaten ama yine de korkuyorum bi kuaför ilk öyle başla dedi bende buraya yazayım dedim

Ben hiç gerek duymamıştım bilmiyorum. Ama bildiğim tek şey büyük rahatlık. Her ay düzenli git mis gibi.
Siz de mi ilk başta jiletle aliyodunuz ya jiletten sonra daha çok acir diyolar ondan biraz da korktum bide bi kere gittim bi kuaföre soguttu beni kuaför malesef

Ilk olarak acidigi dogru ama uyusturacak kadar birsey yok zaten kuafor cabucak yapiyor sana sizlanmaya vakit bile kalmaz

Ya acisi oluyor tabiki, ama dayanılmaz değil ben ilk tüy dokucu kullanmıştım ama sonuç beni memnun etmediği için agdaya devam ettim sonra alışıyor insan

Siz de mi ilk başta jiletle aliyodunuz ya jiletten sonra daha çok acir diyolar ondan biraz da korktum bide bi kere gittim bi kuaföre soguttu beni kuaför malesef
Ben ilk ağda ile başladım sonra jilet ağda kısır döngüm oldu.
tam ağda ile kıl kökleri zayıfladı az çıkıyor derken gebeliği öğrendim.
eee gebeyken 2 kat hassas olur cilt diye korkuttular beni.
3 ay jilet yaptım ama nasıl çoğaldı ve kıl kökleri güçlendi.
cesaret toplayıp gittim ve normal zamanda ne kadar sızladıysa aynısı oldu.Milletin dediğine baktığım için pişman oldum.
şimdi sürekli gidiyorum yine.
abartı bir acı yok. acı eşiğine de bağlı ama dediğim gibi 10 dakikacık.

Çok teşekkür ederim :) bebeginiz hayırlı olsun

Benim kuaförüm bana gelmeden ağrı kesici icebilirsin demişti denemistim aynı tamamen psikolojik

spreye falan gerek yok zaten hemen bitiriyor yeter ki eli hafif bir olmalı birde tüyler çok uzun olmamalı o zaman daha fazla olabilir

kızlar aldirtiktan ne kadar süre sonra tekrardan gitmeliyim sizce agdaya

tüylerin çıkışına göre gitmelisin tahmini 3 yada 4 hafta sürüyor

arkadaşlar merhaba bende bikini bölgesini yıllardır jiletle alıyorum artık ağdaya geçmek istiyorum daha kötü olmadan ama merak ettiğim iki şey var birincisi jiletten ağdaya geçmek gerçekten çok acıtır mı ikincisi ise ağdayı yapan kuaför ilişkiye girip girilmediğini anlar mı

kıl kökleri sert olduğundan biraz acıyacak sonra uyuştuğundan acımayacaktır ilişkiye girip girmediğini nasıl anlayacak o doktor mu ki

Kuaföre gidicem zaten ama yine de korkuyorum bi kuaför ilk öyle başla dedi bende buraya yazayım dedim
korkma kendin işkence çekersin
artık çoğu kişi kuaföre hallettiriyor uğraştığına değmez
hem daha uzun sürer kendin yaparsan hem de daha yorucu

Canım 1.5 ayda 1 gidiyorum ben çok kısa yada uzun olmamali olmamali kısa oluncaya kuaför alicam diye üstüste yapıştırıyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…