• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bikini bölgesi yeni başlayan gençler

senz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
52
0
0
Kocaeli
kızlar bikini bölgesini genelde epilasyon ,ağda gibi şeylerle alırdık bnde alırdım ama artık eldivenle alıyorum önce bir beze veya kağıda buz parçası koyun malumunuza sürün belki biraz uzun olucak ama bedakika boyunca orada tutun sonra önceden elinize takmış olduğunuz ameliyat eldiveni ( hani beyaz plastik olanlar var ya ) ile teker teker kıllarınızı alın uyuştuğu için acı cekmezsınız bnde bi arkadastan duydum denidim oldu he buarada fazla ince bez veya kağıt kullanmayın malum bölgeniz morarır

iyi güzel hoş arkadaşım ama zararlı değilmi:S:S buz sonuçta ve yumurtalıklara rahme çok yakın bir yer :18:

ya aslın doru diosun ama baktıın zaman peçete sar dedim ve özelliklede kalın peçete kullan didim aman ince kullanmayın ya da basitten ağda yap kurtul

bende duydum eldivenle daha az ciktigini ama benimkiler biraz kalin heralde eldiven ise yaramaz bende :s

eldiven cidden azaltıyor ya ayrıca uyuşturmaya da gerek yok bence öyle aman aman bi acısı yok bikini bölgesinin

Back