• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini Bölgesi ve Agda Ceşitleri..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam canlar..

Ben Hamilelikten dolayı önümü göremez oldum baskasına yaptırmakdanda cok cekiniyorum..

Ama aynayı önüme alıp yapabilicegime inaniyorum..

Ben Sir agdası kullananlardanım..

Ama Roll-On kullanıyorum kesıyorum ikiye eritip bikini böleme sürüp bezi yapıştırıp cekiyorum...

Ama simdi baska bişilerde varmış galiba

Bunun gibi baska seylerde varmış bende sormak istiyorum bundan kullanan varmı?

Bunu sürüp sertlesince mi cekiliyor şeker agdası gibi yoksa budami bezle yapıştırılıp cekiliyor?

Bazi kuaförlerde su gibi agdalar oluyor renk renk onu su gibi sürüp bezi yapıştırıp cekiyorlar ama bana onlar okadarda güzel alıyormuş gibi gelmiyor..

Cok güzel ve cok pratik birazcıkda hızlı bi şekilde bikini bölgemi almak istiyorum

Bana iyi kaliteli güzel alan bir Agda lazım ve kullanımı Pratik olan :(

kızlar bana yardımcı olun nolursunuz..

Bekliyorum yorumlarınızı.. :)

Selam canlar..

Ben Hamilelikten dolayı önümü göremez oldum baskasına yaptırmakdanda cok cekiniyorum..

Ama aynayı önüme alıp yapabilicegime inaniyorum..

Ben Sir agdası kullananlardanım..

Ama Roll-On kullanıyorum kesıyorum ikiye eritip bikini böleme sürüp bezi yapıştırıp cekiyorum...

Ama simdi baska bişilerde varmış galiba

Bunun gibi baska seylerde varmış bende sormak istiyorum bundan kullanan varmı?

Bunu sürüp sertlesince mi cekiliyor şeker agdası gibi yoksa budami bezle yapıştırılıp cekiliyor?

Bazi kuaförlerde su gibi agdalar oluyor renk renk onu su gibi sürüp bezi yapıştırıp cekiyorlar ama bana onlar okadarda güzel alıyormuş gibi gelmiyor..

Cok güzel ve cok pratik birazcıkda hızlı bi şekilde bikini bölgemi almak istiyorum

Bana iyi kaliteli güzel alan bir Agda lazım ve kullanımı Pratik olan :(

kızlar bana yardımcı olun nolursunuz..

Bekliyorum yorumlarınızı.. :)

Canım agda yapabiliosan ne gzl wlla saten in soguk agdası var mavı renkte ısıtmayada gerk kalmıo okdr etrafada yapışmıyo onu bı dene derim arkadşm tavsıye etmıstı banada. Bnde hamıleyım ama kesıyorum o bolgeyı yada epilasyn aletının traş kısmıyla kesıyorum.agdayı cok denedm ama cok acıo dayanamadım.. sımdıden kara kara dogumda napcamı dusunuyorum :S

Canım agda yapabiliosan ne gzl wlla saten in soguk agdası var mavı renkte ısıtmayada gerk kalmıo okdr etrafada yapışmıyo onu bı dene derim arkadşm tavsıye etmıstı banada. Bnde hamıleyım ama kesıyorum o bolgeyı yada epilasyn aletının traş kısmıyla kesıyorum.agdayı cok denedm ama cok acıo dayanamadım.. sımdıden kara kara dogumda napcamı dusunuyorum :S

senn daha cok var cnm doguma.. aynayı koy minik minik yapıştır cek istersen öle dene cnm ben soguk agdalarla beceremiorum cok agda özürlüyümdür :))

senn daha cok var cnm doguma.. aynayı koy minik minik yapıştır cek istersen öle dene cnm ben soguk agdalarla beceremiorum cok agda özürlüyümdür :))

bende fazla beceremıyorum tek basıma olnca makınyle alıyorum dger yerlerıde wlla sorma erken daha ama sımdıden strese gırdım denedm bkac kre oraya adayı ama basbas bagırdım cekemedm bıle :( :1::1:

Ben dün yaptım ama Malesef Tam alamadım aslinda alırdım ama kullandigim agda yanlış sanırım.. Roll-On lar cok zor oluyo bikini bölgesine böyle kolayca sürüp cekebilicegim bişi olsa var aslinda ama hangisi onu bilemiyorum Roll-On agda Vi-vetin Agda bandına sürüp bölgeye minik minik yapıştırıp cekiyorum üstü temizledim gzlce ama yorulunca biraktim cok uzun sürdü eskiden hep öyle yapardim ama hamile degildim tabikide simdi nasil bi agda kullansamda zorlanmadan yapsam diye düsünüyorum bende:((

Kızlar Bende ağda yapmak istiyorum ama olmuyo yarıda kalıyo hep nasıl yapıcam bilmiyorum canım aşırı derecede yanıyo :2:

Cekilmiyorsaniz bir Kuaföre veya Güzellik salonundada aldırabilirsiniz kızlar ben son care oraya gidicem :))

kızlarr bende hep utanıyordum c.tesi kuaföre gittiğimde alalım dedi cnm çok tatlıdır... ya acırsa dedim ama başlamazsan ileride evlenince sana problem olur sen bilirsin dediler ki... ikna oldum birkaç cümle kurduktan sonra valla çok harika bir hisse kapıldım resmen :27::27::27: sinek kaydı hesabı :17::17::17::17:

ilkde cekinmek dogal ama baskası yapınca kendi yaptigin kadar canın acımıyor nedense.. bide onlar bu işi bilince daha seri oluyor ve sen yorulmuyorsun özellikle hamileler icin cok iyi.. birazck cekinenlerde sorun olur ama alışır insan zamanla heleki dogumdan sonra tamamen alışınır :)

Back