- 29 Mayıs 2012
- 1.269
- 121
- 113
Selam canlar..
Ben Hamilelikten dolayı önümü göremez oldum baskasına yaptırmakdanda cok cekiniyorum..
Ama aynayı önüme alıp yapabilicegime inaniyorum..
Ben Sir agdası kullananlardanım..
Ama Roll-On kullanıyorum kesıyorum ikiye eritip bikini böleme sürüp bezi yapıştırıp cekiyorum...
Ama simdi baska bişilerde varmış galiba
Bunun gibi baska seylerde varmış bende sormak istiyorum bundan kullanan varmı?
Bunu sürüp sertlesince mi cekiliyor şeker agdası gibi yoksa budami bezle yapıştırılıp cekiliyor?
Bazi kuaförlerde su gibi agdalar oluyor renk renk onu su gibi sürüp bezi yapıştırıp cekiyorlar ama bana onlar okadarda güzel alıyormuş gibi gelmiyor..
Cok güzel ve cok pratik birazcıkda hızlı bi şekilde bikini bölgemi almak istiyorum
Bana iyi kaliteli güzel alan bir Agda lazım ve kullanımı Pratik olan
kızlar bana yardımcı olun nolursunuz..
Bekliyorum yorumlarınızı.. :)
Ben Hamilelikten dolayı önümü göremez oldum baskasına yaptırmakdanda cok cekiniyorum..
Ama aynayı önüme alıp yapabilicegime inaniyorum..
Ben Sir agdası kullananlardanım..
Ama Roll-On kullanıyorum kesıyorum ikiye eritip bikini böleme sürüp bezi yapıştırıp cekiyorum...
Ama simdi baska bişilerde varmış galiba
Bunun gibi baska seylerde varmış bende sormak istiyorum bundan kullanan varmı?
Bunu sürüp sertlesince mi cekiliyor şeker agdası gibi yoksa budami bezle yapıştırılıp cekiliyor?
Bazi kuaförlerde su gibi agdalar oluyor renk renk onu su gibi sürüp bezi yapıştırıp cekiyorlar ama bana onlar okadarda güzel alıyormuş gibi gelmiyor..
Cok güzel ve cok pratik birazcıkda hızlı bi şekilde bikini bölgemi almak istiyorum
Bana iyi kaliteli güzel alan bir Agda lazım ve kullanımı Pratik olan
kızlar bana yardımcı olun nolursunuz..
Bekliyorum yorumlarınızı.. :)