• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bikini bölgesi sir ağda

haytav

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
18
3
286
Konya
selam kızlar ben ilk kez sir ağdayla aldırmayı deniycem de bi kaç sorum olcak :77:

1-tam olarak nereler alınıyor yani genital bölgenin hepsini temizliyolar mı? çünkü daha önce jiletle alıyodum kendim popişime kadar yayıldı baya fazla :17:

2- aslında bu sorumun cevabı 1.de saklı nasıl bi çamaşır giymek gerekir yani çıkarılıyo mu çıkarılmıyo mu bilemedim yazarken bayağı utandım gidince napıcam allah bilir:83:

saka misin :D herhalde cikaracaksin ic camasirini yoksa nasil alsin kadin?

bence gec bile kalmissin jiletle almasaydin keske hic. duzenli agda yaptirirsan cok cok azaliyo. bi sure sonra da acimiyo bile, alisiyosun:D ama yapmadan once kadina yavas olmasini sole bence. bazilari cabuk yapcaz die acayip acitiyolar

saka misin :D herhalde cikaracaksin ic camasirini yoksa nasil alsin kadin?

bence gec bile kalmissin jiletle almasaydin keske hic. duzenli agda yaptirirsan cok cok azaliyo. bi sure sonra da acimiyo bile, alisiyosun:D ama yapmadan once kadina yavas olmasini sole bence. bazilari cabuk yapcaz die acayip acitiyolar

çekiştirerek de yapabilir diye düşündüm bu kadar tepkide niye anlamadım ???

utanmana hç gerek yok cnm bi kere gttn mi alışıyosn bida

hehe :) keşke hiç tüyler çıkmasaydı ya .. ama napalm en iyisi sir agda bence daha uzun çözm..

kesinlikle sir ağda kullanın bence. ben kendim uyguluyorum uzun süredir ve etkisi uzun sürüyor hatta azaltıyor tüyleri.

Genital bölgenin tamamını temizliyorlar, biraz canın yanacaktır muhtemelen çünkü jilet vurup kökleri kalınlaştırmışsın ama birkaç ay düzenli gidip jiletten uzak durursan toparlanır endişelenme :) İç çamaşırın fark etmez çünkü çıkarttırıyorlar, bazı yerlerde tek kullanımlık hijyenik tanga benzeri çamaşırlar kullandıklarını duydum ama benim gittiğim güzellik salonunda yok, en azından ben denk gelmedim. Temiz çamaşır giysen yeter :) Kolay gelsin. :34:

bende hıc salonda yaptırmadım o tanga gbı sey nasıl yanı ondan nasıl alıyolar karsmdakı bır bayanda olsa çıplak kalmk ıstemem

Back