• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesi lazer

15aymerve

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2023
17
2
1
22
Kızlar epilasyona gitmek istitorum bikini bölgesi için işe yarıyormu tüyler çıkıyor mu bi daha

Kişiye göre değişir. Ben yaklaşık 13 seans falan gittim .bikini bölgesi yüzde 60 gibi bitti.
Çoğu kişi tamamen bitti diyor ama ben ve çevremde daha biten olmadı , 4,5 sene gidenlerin bile tamamen bitmemiş .cesaretim olsa iğneli yapardım ömür boyu bitme garantisi oh

Kişiye göre değişir. Ben yaklaşık 13 seans falan gittim .bikini bölgesi yüzde 60 gibi bitti.
Çoğu kişi tamamen bitti diyor ama ben ve çevremde daha biten olmadı , 4,5 sene gidenlerin bile tamamen bitmemiş .cesaretim olsa iğneli yapardım ömür boyu bitme garantisi oh
Teşekkür ederim iğneli daha mı iyi oluyor

Benim bikini bölgesi hariç her yer bitti orası bitmiyor. Yapısal olabilir garanti veren merkezlere inanmayın

Ten rengim açık, kıl yapım siyah ve kalın idi. Bitene kadar garantili bir merkezle anlaştım 3 sene gittim, toplamda kaç seans olmuştur derseniz maksimum 20-25 falandır sanırım. ilk zamanlar sık sık, sonra 2-3 ayda bir gittim. 3 sene sonunda hamile kaldım ve bıraktım. Doğumdan sonrada korona girdi falan ben bıraktım gitmeyi 4 seneye yakındır gitmiyorum tek tük aşağı kısımlarda çıkıyor onuda jiletle alıyorum. Tertemiz pürüzsüz kıl tüy kalmadı çok şükür, aşırı rahatlık şiddetle tavsiye ederim valla. Bacak koltuk altı da aynı şekilde çok memnunum Allah çıkarandan razı olsun. Ha sorarsanız hangi cihaz falan hiç bilmiyorum iğneli falan değildi ama. 2017-2019 yılları arasında gitmiştim ben. Seanslı değilde,bitene kadar gidebileceğiniz bir merkezle anlaşın derim.

X seans, %100 sonuç garantili gibi tanıtılan ne varsa yalandır. Hiçbir danışana garanti verilemez. Bitene kadar garantili diye bir yerse oraya gidebilirsiniz.

Back