- 25 Haziran 2012
- 54
- 0
-
- Konu Sahibi pamuksheker
bir de bunu okumuştum cnm ama denemedim henüz ' Expigment leke kremi deride veya dokuda pigmentlerin aşırı düzeyde artması sonucu oluşan koyu renkli cilt bölgelerinin renginde açılma gibi cilt lekeleri problemlerine de kalıcı çözüm sağlar'
Teşekkür ederim tatlım :) Suna Dumankaya'nın formülünü denicem bakalım umarın işe yarar bende de :) Expigment kremide fiytını uygn blursam almyı dsündüm..
bir şey değil tatlımnetten baktım fiyatı 7 tl falandı ,tabi kullanmadan önce iyicene araştır canım sanırım %2 ve % 4 diye ikiye ayrılıyor.sanırım %4 ü etkisi daha fazla bundan dolayı reçeteyle satılıyormuş sanırım ama % 2 reçetesiz alınıyormuş diye okudum.iyicene araştırmak lazım canım.bir de düzenli olarak keselemek lazım , zaten düzenli bir şekilde bir şeyi uygulamadıkça faydasını alamayız
kızlar peeling yapmamız gerekıyor ölu derı atmanız atarken kan dolaşımı hızlanıyor ve içindeki maddelerden dolayı beslıyor yoko bikini ve koltuk altı bölgesi peeling var kesınlıklle tavsıye ederım turkıyede bıkac sıtede satılıyor mesela medikalyasam.com dan alabılrısınız gerçekten kötu goruntulerden kurtulun