Bikini bölgesi koltuk altı kararması..

pamuksheker

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
54
0
Kızlar buna taktım bu aralar bikini bölgesi ve koltuk altımda ki kararmalara.. Var mı bir çözümünü bilen? Camasır giymeyi bıratık ytarken sanırım hava alması gerekiyormuş. Birde Salyangoz kremi sürüyorum.. İyi geliyor sanki fazla bir fark olmasada..

suna dumankaya nın koltuk altı kararması için verdiği formülü denemiştim işe yarıyor ama her hafta tekrar etmek lazım yoksa fayda etmez :/

Bir tatlı kaşığı pirinç unu,
Bir yemek kaşığı yoğurt,

Bir tatlı kaşığı sirke.

Hazırlanışı: Malzemeleri bir kapta iyice karıştırın. Daha sonra hazırlamış olduğunuz karışımı temiz koltuk altlarınıza yedirerek sürün.

15 dakika beklettikten sonra ovalayarak çıkartın.Ardından koltuk altlarınızı ılık su ile temizleyin.

Koltuk altınızı kuruladıktan sonra limon suyu sürün ve kurumasını bekleyin, kuruduktan sonra talk pudrası sürün.

Bu işlemi haftada iki kere yapmanız yeterlidir.

benim koltuk altımda vardı utancımdan kaldıramıyordum formüller pek etki etmedi . cildiyeye de gittim hatta.

son care lazer yaptırıyorum ve cilt yenilemesinden dolayı suan sonuctan memnunnum.

ama bikini bölgem icin napcam fikrim yok hic. :KK19:

benim koltuk altımda vardı utancımdan kaldıramıyordum formüller pek etki etmedi . cildiyeye de gittim hatta.

son care lazer yaptırıyorum ve cilt yenilemesinden dolayı suan sonuctan memnunnum.

ama bikini bölgem icin napcam fikrim yok hic. :KK19:

bir de bunu okumuştum cnm ama denemedim henüz ' Expigment leke kremi deride veya dokuda pigmentlerin aşırı düzeyde artması sonucu oluşan koyu renkli cilt bölgelerinin renginde açılma gibi cilt lekeleri problemlerine de kalıcı çözüm sağlar'

bir de bunu okumuştum cnm ama denemedim henüz ' Expigment leke kremi deride veya dokuda pigmentlerin aşırı düzeyde artması sonucu oluşan koyu renkli cilt bölgelerinin renginde açılma gibi cilt lekeleri problemlerine de kalıcı çözüm sağlar'

Teşekkür ederim tatlım :) Suna Dumankaya'nın formülünü denicem bakalım umarın işe yarar bende de :) Expigment kremide fiytını uygn blursam almyı dsündüm..

Teşekkür ederim tatlım :) Suna Dumankaya'nın formülünü denicem bakalım umarın işe yarar bende de :) Expigment kremide fiytını uygn blursam almyı dsündüm..

bir şey değil tatlım:KK16: netten baktım fiyatı 7 tl falandı ,tabi kullanmadan önce iyicene araştır canım sanırım %2 ve % 4 diye ikiye ayrılıyor.sanırım %4 ü etkisi daha fazla bundan dolayı reçeteyle satılıyormuş sanırım ama % 2 reçetesiz alınıyormuş diye okudum.iyicene araştırmak lazım canım.bir de düzenli olarak keselemek lazım , zaten düzenli bir şekilde bir şeyi uygulamadıkça faydasını alamayız:KK34:

bir şey değil tatlım:KK16: netten baktım fiyatı 7 tl falandı ,tabi kullanmadan önce iyicene araştır canım sanırım %2 ve % 4 diye ikiye ayrılıyor.sanırım %4 ü etkisi daha fazla bundan dolayı reçeteyle satılıyormuş sanırım ama % 2 reçetesiz alınıyormuş diye okudum.iyicene araştırmak lazım canım.bir de düzenli olarak keselemek lazım , zaten düzenli bir şekilde bir şeyi uygulamadıkça faydasını alamayız:KK34:

Evet hayatım öyle.. :)

kızlar peeling yapmamız gerekıyor ölu derı atmanız atarken kan dolaşımı hızlanıyor ve içindeki maddelerden dolayı beslıyor yoko bikini ve koltuk altı bölgesi peeling var kesınlıklle tavsıye ederım turkıyede bıkac sıtede satılıyor mesela medikalyasam.com dan alabılrısınız gerçekten kötu goruntulerden kurtulun

kızlar peeling yapmamız gerekıyor ölu derı atmanız atarken kan dolaşımı hızlanıyor ve içindeki maddelerden dolayı beslıyor yoko bikini ve koltuk altı bölgesi peeling var kesınlıklle tavsıye ederım turkıyede bıkac sıtede satılıyor mesela medikalyasam.com dan alabılrısınız gerçekten kötu goruntulerden kurtulun

etkili mi gerçekten ve maliyati ne kadar bilgi verebilirsen sevinirim, ben baya beyaz tenliyim ama bikini bölgemdeki koyuluk beni çok rahatsız ediyor sanki benim tenim değilmiş gibi, ama bunu kremle ve ya peelingle düzelceğini hiç düşünmedim, yapısal birşey gibi düşündüm, gerçkekten geçiyorsa hemen deneyeceğim :KK14:

konuyu görünce dayanamadım. benimde malesef aynı problemlerim var. koltuk altlarım normal cilt rengime göre daha koyu. bikini bölgesi ve nasıl söylesem basen arası rengi dahada koyu. keselemek işe yaramıyor. hatta daha kötü olmasına bile sebep oluyor. limon ve sirke karışımını daha önce denemiştim ama, yıkamama rağmen sirke kokusunun gitmediği hissi ile vazgeçtim. Farklı ve gerçektenten sonuç alınmış bir yöntem bilen varsa paylaşabilirmi?

bende de aynı problem vardı. 1 hafta önce doktora gittim ve acnelyse ve madecasole verdi. bugun banyodan çıktım kolu olan bölgeler güneş yanığında olduğu gibi soyulmaya başlamış. bir gün acnelyse bir gün madecasole krem şeklinde sürüyorum. soyulma başlayan bölgelere yalnızca madecasole sürüorm. şimdilik işe yaramış gibi görünüyor.

X