Bikini bölgesi kenarında pişikten oluştuğunu düşündüm bir şişlik meydana geldi. pedin yapışkan kısmının temas etmeis iç çamaşırın da sıkıştırmasında dolayı dındık kabukğu kadar büyüklüğünde şişkinlik var şuan daha a büyümüş piik kremi işe yarar mı önemli bişreyin belirtsi olabilir mi sizde yaşayan varsa bilgilendirebilir mi? bastırınca sızlıyor
Bikini bölgesi kenarında pişikten oluştuğunu düşündüm bir şişlik meydana geldi. pedin yapışkan kısmının temas etmeis iç çamaşırın da sıkıştırmasında dolayı dındık kabukğu kadar büyüklüğünde şişkinlik var şuan daha a büyümüş piik kremi işe yarar mı önemli bişreyin belirtsi olabilir mi sizde yaşayan varsa bilgilendirebilir mi? bastırınca sızlıyor
zaman zaman bende de yağ bezesi şeklinde çıkıyor. ama gerçekte ne olduğunu biz burdan tahmin edemeyiz. şikayetin devam ederse doktora görünmen gerekir.
fındık büyüklüğünde bir şişkinlik yan aslında kasığımın kenarında desem daha doğru olur.peddin yapışmaşkan kısmının temas etmesinden dolayı biranda şişti. şuan 3. gün hala şiş. sağlk ocağına gitsem bişey yapar mı acaba