bikini bölgesi kenarında fındık kabuğu kadar şişkinlik

myiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
335
19
118
37
Merhaba Arkadaşlar

Bikini bölgesi kenarında pişikten oluştuğunu düşündüm bir şişlik meydana geldi. pedin yapışkan kısmının temas etmeis iç çamaşırın da sıkıştırmasında dolayı dındık kabukğu kadar büyüklüğünde şişkinlik var şuan daha a büyümüş piik kremi işe yarar mı önemli bişreyin belirtsi olabilir mi sizde yaşayan varsa bilgilendirebilir mi? bastırınca sızlıyor

Herşey olabilir. Piştikten olduğuna emin misiniz doktora görünün derim.

Merhaba Arkadaşlar

Bikini bölgesi kenarında pişikten oluştuğunu düşündüm bir şişlik meydana geldi. pedin yapışkan kısmının temas etmeis iç çamaşırın da sıkıştırmasında dolayı dındık kabukğu kadar büyüklüğünde şişkinlik var şuan daha a büyümüş piik kremi işe yarar mı önemli bişreyin belirtsi olabilir mi sizde yaşayan varsa bilgilendirebilir mi? bastırınca sızlıyor
arada bende de çıkıyor. kendiliğinden geçiyor. ama yine de bir doktora görün.

Doktora görünün her şey olabilir. Hamileyken aynı şikayetlerle doktoruma gitmiştim vajinal varis demişti.

Kıl dönmesi olabilir. Fıtık olabilir. Doktora gitmen lazım.

Fındık yada dındık kabuğu kadar derken
Ben orayı anlamadım
Hani fındık kadar mı
Kabuğu kadar mı
Bende de olurda kıl dönmesi oluyor o yüzden

zaman zaman bende de yağ bezesi şeklinde çıkıyor. ama gerçekte ne olduğunu biz burdan tahmin edemeyiz. şikayetin devam ederse doktora görünmen gerekir.

Merhaba Arkadaşlar

Pişikten olduğuna eminsen çok az zeytinyağı sür iki güne geçer

fındık büyüklüğünde bir şişkinlik yan aslında kasığımın kenarında desem daha doğru olur.peddin yapışmaşkan kısmının temas etmesinden dolayı biranda şişti. şuan 3. gün hala şiş. sağlk ocağına gitsem bişey yapar mı acaba

Back