Bikini bölgesi ilk ağda tavsiyesi (-Önemli-)

No_CommenT

Görmeden hiç durulur mu ?
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
157
0
96
İstanbul
Merhaba ben 18 yaşındayım..Bunca zaman hep jilet kullandım bikini bölgeme bir kere kuaförde ağda yaptırdım.sonra okuldan fırsat bulamadığım için tekrardan jilete döndüm.Şuanda bir problemim yok ama ileride evlendiğimde vücudumu hep temiz tutmak istiyorum.O yüzden şimdiden ağdaya başlamak istiyorum.Kuaförde yaptırmayı düşünüyorum.Ne sıkıklıkta alabilirim ağdayla illa uzamasını beklemem gerekir mi ? Bir kere gittiğimde ordaki kız bana baya uzatmam gerektiğini söyledi ama ben çıktığı anda temizlemek istiyorum.Sizden tavsiye almak istedim.İlginiz için teşekkür ederim şimdiden.

hmm bende senin gibiyim sir ağdaya başladım ayda bir ama tabi uzamasını beklemek gerekiyo eğer azalmazsa ileride evlenmeye yakın lazeri düşünüyorum en rahatı öyle gibi gözüküyo evlenincede rahat olur bence

Ben ablanız olarak kesin çözüm olarak lazeri öneriyorum hem eskisi gibi çokta pahalı bir uygulama değil ve kesinlikle kalıcı .

ağda çok rahat oluyor hemen hemen ayda bir alıyorsunuz uzamasını beklemezsen sadece çıkanları almış olursun 2 hafta sonra çıkmayanlar çıkar bu sürekli uğraş olur bir düzene koyarsın mesela 3 haftada bir al zaten giderek seyrekleştiğini görürsün 3 haftada bir alırsan çokta uzatmış olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…