merhaba öncelikle şunu söyleyeyim ki epilatörü genital bölgede kullanmak cesaret ister. ben önceden birkaç kere üst kısımlarda denedim, iyi de dayandım. ama altlara mümkün değil değdiremedim. zaten riskli de. koparma riski var, o yüzden acıya dayanabilseydim bile oralara da değdirmezdim.
sonrasında yaklaşık 1 yıl IPLye gittim genital bölge için. çoğu kişiden duymuşsunuzdur IPL gerçek lazer değil diye, bende de öyle oldu ve tüylerim döküldükten sonra aynı şekilde çıkmaya devam ettiler. bunu fark edice bıraktım. IPLnin bana sağladığı tek yarar önceden çok kalın olan tüyleri biraz inceltmesi ve yumuşatması oldu (ağda etkisi yaptı yani)
sonrasında BRAUN 7681WD modelini aldım yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. bu epilatörün tıraş başlığıyla genital bölgemi hallediyorum. en azından orası dağınık ve kirli durmuyor. bu traş başlığının en sevdiğim yönü: jilet etkisi yaratmadı, 5 aydır kullanıyorum, tüyler aynı şekilde çıkıyor yani KALINLAŞMIYOR. aldığım ilk gün pürüzsüz oluyor (ağda gibi). ikinci günden itibaren hafif uzamaya başlıyor. ama gerçekten işimi çok iyi görüyor bu traş başlığı. eğer sizin de ağdadaki gibi en az 1 hafta pürüzsüz gezeyim diye bir dileğiniz yoksa, bu epilatörü alabilirsiniz. diğer bölgelerimde de çok işe yarıyor normal epilatör özelliğini kol bacak koltukaltı bıyık bölgelerimde kullanıyorum. önceki epilatörümde karşılaşmadığım sonuçlar verdi, oldukça inceldi tüylerim. mutluyum memnunum tavsiye ediyorum yani :)