• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bolgesi icin lazer epilasyon....

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
970
125
323
Diğer
Kizlar ayipdir sormasi ama, bikini bolgesi lazer epilasyonu yaptirirken,sadece yan taraflarami yapiyorlar,yoksa ordaki butun bolgeye mi ?:17:

Son düzenleme:
canım yaparken genelde her tarafa atış atıyolar..sana tavsiyem çok iyi araştır öyle git..çakma cihazlar olabiliyor..ulase diye bi marka var sakın ona gitme bıraktıktan 3 ay sonra hemen çıkabiliyor..ben bikini bölgesine gittim pişman oldum..12 seans gittim hala alt bölge çıkıyo üst taraf seyreldi..o da üst kısmına iğneliye gittim yoksa hayatta azalmazdı..kiminin çabuk bitiyo tüye bağlı..isimlerinin tam yazılışı nasıl bilmiyom ama diot ile aleksandr diye markalar var onlar iyi..bu arada lazer sonradan çıkartabiliyor hamilelik ya da hormonları etkileyn ilaçlar falan..bana lazer uygulayan kişiler söyledi :( lazerden sonra mutlaka iğneliye gir o kesin çözüm..koltukaltıma iğneliye girdim lazerden sonra tabi..şimdi tek tük çıkıyo..ama bikini kolay kolay bitmez ki bana göre çok acıtıyor..paranı sakın peşin verme iyi araştır bence..

canım yaparken genelde her tarafa atış atıyolar..sana tavsiyem çok iyi araştır öyle git..çakma cihazlar olabiliyor..ulase diye bi marka var sakın ona gitme bıraktıktan 3 ay sonra hemen çıkabiliyor..ben bikini bölgesine gittim pişman oldum..12 seans gittim hala alt bölge çıkıyo üst taraf seyreldi..o da üst kısmına iğneliye gittim yoksa hayatta azalmazdı..kiminin çabuk bitiyo tüye bağlı..isimlerinin tam yazılışı nasıl bilmiyom ama diot ile aleksandr diye markalar var onlar iyi..bu arada lazer sonradan çıkartabiliyor hamilelik ya da hormonları etkileyn ilaçlar falan..bana lazer uygulayan kişiler söyledi :( lazerden sonra mutlaka iğneliye gir o kesin çözüm..koltukaltıma iğneliye girdim lazerden sonra tabi..şimdi tek tük çıkıyo..ama bikini kolay kolay bitmez ki bana göre çok acıtıyor..paranı sakın peşin verme iyi araştır bence..

Cokmu acitiyor? Ignelimi,yoksa lazer demi?:26:

canım cihazdan cihaza göre değişiyor..kimi diyo pek acıtmıyor kimi de çok acıtıyor diyo..şahsen bana göre çok acıtıyor ki benimki su topladı yanık izi kaldı dayanamıyodum... o yüzden işi bilene yaptır..iğneli bana göre çok acıtmıyor zaten bikinide iğneliyi lazerden sonra yaptırırsın sadece üst bölgeyi yapıyolar..

bende lazere gitmiştim bikini yani özel bölgede dahil ve kolaltı için..korkutmak gibi olmasın ama benimde baya bi acıyordu dayanamayıp bıraktım açıkcası..sonrasında bende kızarma ve yanma oluşuyordu genelde..ama çok memnun kaldım baya seyreldi..

Kizlar ayipdir sormasi ama, bikini bolgesi lazer epilasyonu yaptirirken,sadece yan taraflarami yapiyorlar,yoksa ordaki butun bolgeye mi ?:17:

kasıkları ,dudakları, kalça arasını her tarafını yapıyorlar yani çok az bir yanma hissedersin çok fazla hissediyorsan o zaman söyle derecesini düşürüyorlar

Back