• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesi için kuaföre gidenler yardım edebilirmi acill

Moos

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
12
0
6
Kayseri
of benımde tuylerden sorunlarım var. Kuafore gıtmem gerek bu 3 gun ıcerısınde tatıle gıdıcez ve ben yaklasık 10 yıldır jıletle alıyorum halımı dusunun daha once hıc almadım makına yada agla ıle falan sureklı jılet popom bıle kıl dudaklarımın orasıda ıc kısımlarıda bacaklarıma dogru olan yerlrde hep kıl . Ama cesaret edıp gıdıcem kuafore. ama bır kac sorum olucak tamamen o bolgeyı acıyormuyuz yanı bacaklarımızı ayırıyormuyuz ? Yada ne kadar uzaması gerekıyor . VE malum yaz ayı terlıyoruz kokusu oluyor ona ne yapmalıyım . Ve kayserıde bıldıgınız bır yer varmı . Ve benım utanma sebebım su vajına dudaklarım ıclerı sarkık bıraz o yuzden utanıyorum aslında ne yapmalıyım acıl cevap verın lutfen 3 gun ıcınde halletmem lazım

of benımde tuylerden sorunlarım var. Kuafore gıtmem gerek bu 3 gun ıcerısınde tatıle gıdıcez ve ben yaklasık 10 yıldır jıletle alıyorum halımı dusunun daha once hıc almadım makına yada agla ıle falan sureklı jılet popom bıle kıl dudaklarımın orasıda ıc kısımlarıda bacaklarıma dogru olan yerlrde hep kıl . Ama cesaret edıp gıdıcem kuafore. Ama bır kac sorum olucak tamamen o bolgeyı acıyormuyuz yanı bacaklarımızı ayırıyormuyuz ? Yada ne kadar uzaması gerekıyor . Ve malum yaz ayı terlıyoruz kokusu oluyor ona ne yapmalıyım . Ve kayserıde bıldıgınız bır yer varmı . Ve benım utanma sebebım su vajına dudaklarım ıclerı sarkık bıraz o yuzden utanıyorum aslında ne yapmalıyım acıl cevap verın lutfen 3 gun ıcınde halletmem lazım

öncelikle hemen başlamanı tavsiye ederim.kayseride bilmiyorum ben istanbuldayım :) şimdi evet açıyorsun bende yıllarca jilet kullanan biri olarak il birkaç gidişimde gerek acı gerek se mahçupluktan zorluk yaşadım.ilk nerde başlıyosan devam et başlayınca da sakın ola bu ayda jilet vurayım deme yok sa alışkanlık haline getiremezsin :)elle tutulacak kadar olması yeterli .kuförde ağda yapan kadınlar jinekologtan farklı değiller işi yapmak için bakıyor tatlım rahat ol :)

Back