• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Bikini bölgesi için en iyisi

Gmzhkn06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
162
26
18
33
Arkadaşlar Allah rızası icin bilenler bi yardım etsin yaa :( ben nihayet maddi olarak lazer epilasyon yaptırmaya hazır hale geldim ama sadece bikini bölgesi :( orası için en iyi en hızlı en garantili sonuç veren lazer hangisi ? Buz lazer mi , alex mi , nd yag mı ya da bilmediğim başka varsa o mu ???
Not: Ankara'da yaşıyorum :*

Şuan Vortexe gidiyorum memnunum.. Ama henüz ilk seansa gittim, önümüzdeki hafta 2. seansım var aradan 1,5 ay geçti ama seansa gidecek gibi değil yani neredeyse hiç çıkan olmadı.. Belki seansı ertelerler :oops:

Arkadaşlar Allah rızası icin bilenler bi yardım etsin yaa :KK43: ben nihayet maddi olarak lazer epilasyon yaptırmaya hazır hale geldim ama sadece bikini bölgesi :KK43: orası için en iyi en hızlı en garantili sonuç veren lazer hangisi ? Buz lazer mi , alex mi , nd yag mı ya da bilmediğim başka varsa o mu ???
Not: Ankara'da yaşıyorum :*
Kesinlikle alexandrite lazer. 7.nci seansima gidicem 1 hafta sonra nerdeyse hepsi bitti. Bende ankaradayim bu arada.

Back