• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bikini bolgesi, hijyen, kuafor...

astrid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
53
1
96
İstanbul
Kizlar

bikini bölgesi icin kuafore gidenler bu bolge icin hijyenin nasil saglandigini anlatabilir misiniz lutfen? Yani o bolge icin ortak kullanilan agdalar pek uygun degilmis gibi geliyor..genelde kuaforler ne kullaniyorlar? Tek kisilik konserve agda mi, roll on mu?

Hadi utanmayi astim, gitmeye karar verdim simdi de bu hijyen olayi aklima takildi, kuafore de soramam elbet...

bazilari da adga yapisi itibariyle mikrop barindirmaz diyorlar ama yine de emin olmaliyiz..

bilmedigimden soruyorum, lutfen düşüncelerinizi paylasir misiniz? Teşekkürler

Kizlar

bikini bölgesi icin kuafore gidenler bu bolge icin hijyenin nasil saglandigini anlatabilir misiniz lutfen? Yani o bolge icin ortak kullanilan agdalar pek uygun degilmis gibi geliyor..genelde kuaforler ne kullaniyorlar? Tek kisilik konserve agda mi, roll on mu?

Hadi utanmayi astim, gitmeye karar verdim simdi de bu hijyen olayi aklima takildi, kuafore de soramam elbet...

bazilari da adga yapisi itibariyle mikrop barindirmaz diyorlar ama yine de emin olmaliyiz..

bilmedigimden soruyorum, lutfen düşüncelerinizi paylasir misiniz? Teşekkürler

ağda glikoz ağdasıysa, evet o kadar şekerin içinde mikrop barınamaz ama bikini bölgesi ağız içi veya göz gibi enfeksiyona çok açıktır. enfeksiyonu sadece ağdadan değil, elden veya kullanılan şeylerden de kapabilirsiniz. o yüzden kuaförü (eşi bir tıp doçent biri olarak) hiç tavsiye etmem. uzun zaman da alsa, kendi evinizde kendiniz yapmanız daha iyi olur.

Back