• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgemi hangi yöntemle almalıyım?

sezosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
542
17
96
36
Kütahya
Kızlar hepinize selammmm =) benim sorunum biraz farklı. Hormon bozukluğum olduğu için özel bölgemi aylarca almadım (doktor kıl köklerin zayıflayana kadar alma demişti) artık bu kabus günler geride kalacak =) bacaklarıma kendim sir ağda kullanıyorum roll-on şeklinde olanlardan. Ama özel bölgeme onu uygulamam biraz sıkıntı olurmuş öyle dedi bi kaç arkadaşım. Bir de aylardır alınmayınca o berbat görüntüyü tahmin edebiliyorsunuzdur. çam sakızı kullanmak istiyorum yani onun kolay olduğunu söylediler de nasıl yapılıyor bilmiyorum. Elle yada bezle diyorlar ama detaylı anlatacak birileri var mı ? Bir de önce jilet vurup sonra mı ağda yapayım yoksa hazır uzamış vaziyette mi kolay olur ? Nolur acil yardımmmm

bence jilet vurmayın ama makasla kısaltıp öyle alabilirsiniz.. ben hiç denemedim ama heralde şu hastane eldiveniyle elle alanları söylüyosunuz.. tek tek yoluyolar herlde :1:

tatlım tam hastane eldivenlik seninkiler:) sakın çok uzunken ağdayı bulaştırma kafayı yersin.

yok hastane eldiveni dememiştir. arkadaşlar o çamsakızları elle de kullanılıyo tarzında bişiler söylemişti. makasla kısaltıp ağda yapsam?

Kızlar hepinize selammmm =) benim sorunum biraz farklı. Hormon bozukluğum olduğu için özel bölgemi aylarca almadım (doktor kıl köklerin zayıflayana kadar alma demişti) artık bu kabus günler geride kalacak =) bacaklarıma kendim sir ağda kullanıyorum roll-on şeklinde olanlardan. Ama özel bölgeme onu uygulamam biraz sıkıntı olurmuş öyle dedi bi kaç arkadaşım. Bir de aylardır alınmayınca o berbat görüntüyü tahmin edebiliyorsunuzdur. çam sakızı kullanmak istiyorum yani onun kolay olduğunu söylediler de nasıl yapılıyor bilmiyorum. Elle yada bezle diyorlar ama detaylı anlatacak birileri var mı ? Bir de önce jilet vurup sonra mı ağda yapayım yoksa hazır uzamış vaziyette mi kolay olur ? Nolur acil yardımmmm

ben sana detaylı anlatayım.öam sakızı ağdayı içine su kaçırmadan sıcak suyun içinde erit.ama öyle su gibi yapma macun kıvamında sen ayarını bilirsin onunn sakız gibi.elinde oyna biraz rengi matlaşana kadar uzat birleştir o şekilde.rengi sarı olunca yapıştır çek.o bezle yapılan ağdadan ben kullanmadım onu bilmiyorum kolay gelsin

evet canım bence çam sakızı ağda en temizi bi alışdınmı başka bişey kullanazsın zor gelir zaten diğer ağda gibi bezle uğraşma bezleri yıkama atıp yeniden alma gibi derdinde olmaz işin bittimi ağdayı at çöpe bu kadar pratik eskilerin ağda yöntemi buydu zaten :34:

ayyy valla artık midem bulanıyo yemin ederim. bugün yarın adetim bitecek dediklerinizi aynen yapıcammm çok teşekkür ederim... yalnız kafama bişey takıldı. ağdayı elimle oynadıktan sonra yapışkan özelliği gitmiyor mu yaaa

Selam cnm..ben de agda kullanıyorum,yapışkanlıgı gıtmıyor,yapışıyor bi güzel merak etme:52::52::52:

en kolay uygulama ağda bantları canım. onu dene çok memnun kalıcaksın
diğerleri canını yakar ve çekemezsin

adetim bitti yarın ağda alıp yapıcam. şimdi ocakta kaybayan suda ısıtıp elimle oynucam yeşilden sarıya dönünce yapıştırıcam değil mi ? bir de çekerken sir de olduğu gibi gerdirerek mi çekiyorum?

Back