P pieta Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2016 30 37 8 33 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pieta #1 Merhaba arkadaşlar Bikini bölgemde doğuştan et benim var. Onu iz kalmadan aldırabilmek mümkün mü?
MeryemEla Melek Annem ❤ Kayıtlı Üye 30 Eylül 2013 159 109 33 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pieta #2 Geçmiş olsun iz kalır mı derken ne kadar büyüklüğünde bu ben
P pieta Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2016 30 37 8 33 26 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pieta #3 MeryemEla .!.: Geçmiş olsun iz kalır mı derken ne kadar büyüklüğünde bu ben Genişletmek için tıkla... Sanırım patolojik test için o bölgeyi kesip beni alıp dikiyorlar. Orda dikiş izi kalıyor. Benim ki mercimek büyüklüğünde
MeryemEla .!.: Geçmiş olsun iz kalır mı derken ne kadar büyüklüğünde bu ben Genişletmek için tıkla... Sanırım patolojik test için o bölgeyi kesip beni alıp dikiyorlar. Orda dikiş izi kalıyor. Benim ki mercimek büyüklüğünde
MeryemEla Melek Annem ❤ Kayıtlı Üye 30 Eylül 2013 159 109 33 27 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pieta #4 pieta .!.: Sanırım patolojik test için o bölgeyi kesip beni alıp dikiyorlar. Orda dikiş izi kalıyor. Benim ki mercimek büyüklüğünde Genişletmek için tıkla... Mercimek buyuklugundeyse iz kalacağını sanmam zamanla git gide iyileşir bence
pieta .!.: Sanırım patolojik test için o bölgeyi kesip beni alıp dikiyorlar. Orda dikiş izi kalıyor. Benim ki mercimek büyüklüğünde Genişletmek için tıkla... Mercimek buyuklugundeyse iz kalacağını sanmam zamanla git gide iyileşir bence
D duru159 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2012 47 2 38 27 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pieta #5 Et Beni olduğuna eminmisiniz bende öyle sanmıştım siğil çıktı smear testi aldi
P pieta Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2016 30 37 8 33 27 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pieta #6 MeryemEla .!.: Mercimek buyuklugundeyse iz kalacağını sanmam zamanla git gide iyileşir bence Genişletmek için tıkla... duru159 .!.: Et Beni olduğuna eminmisiniz bende öyle sanmıştım siğil çıktı smear testi aldi Genişletmek için tıkla... İz falan kaldımı peki sizde. Dmin değilimde et bendir diye düşünüyorum
MeryemEla .!.: Mercimek buyuklugundeyse iz kalacağını sanmam zamanla git gide iyileşir bence Genişletmek için tıkla... duru159 .!.: Et Beni olduğuna eminmisiniz bende öyle sanmıştım siğil çıktı smear testi aldi Genişletmek için tıkla... İz falan kaldımı peki sizde. Dmin değilimde et bendir diye düşünüyorum
D duru159 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2012 47 2 38 27 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pieta #7 Bende öyle sandim siğil çıktı şimdi Test sonuçlarmi bekliyorum makata doğru ve dudak kısmında ydi şimdi tam ucunda iç kısma doğru bi tane daha çıkmış çok korkuyorum
Bende öyle sandim siğil çıktı şimdi Test sonuçlarmi bekliyorum makata doğru ve dudak kısmında ydi şimdi tam ucunda iç kısma doğru bi tane daha çıkmış çok korkuyorum
D duru159 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2012 47 2 38 27 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pieta #8 pieta .!.: İz falan kaldımı peki sizde. Dmin değilimde et bendir diye düşünüyorum[/QUOTE. Genişletmek için tıkla...
pieta .!.: İz falan kaldımı peki sizde. Dmin değilimde et bendir diye düşünüyorum[/QUOTE. Genişletmek için tıkla...