• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgem için lütfen yardımmm !!!

irmidil

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
2
0
6
Bursa
Arkadaşlar lütfen yardımınıza ihitiyacım var :(((( bugün ağda yapayım dedim hazır bantlardan. üst bölgesini yaptım ama çok fazla acıdı ve çok kanadı... daha fazla inemedim. normalde hep jiletle alıyorum ve hiçte sevmiyorm çok siyah ve kalın çıkıyor ve çok sık çıkıyor çoğalıyor. lütfen yardım edinnn fikir veriinn:17:

Ne kadar buyuk parcalari alirsan o kadar çok acir canim 1 -1,5 cm2 lik alanlari al. Bende hazir bantlari kullaniyorum bu bolge icin ne kadar kucuk yer alirsan o kadar iyi. Gerci alt kisma gecemedim ust kismi alıyorum sadece bende. Bi formul bulursan bende yararlanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle alexander lazere gitmeni öneririm. inan ağda kadar acımıyor. Hem soğuk üflüyo o müthiş rahatlatıyor. Ne zaman ağda yapılsa resmen 2-3 gün ağrım oluyordu

Evet hala kızarık ve çok yanıyor çok küçük parçalarla alıyorum ama yinede çok acıyor:26::119:

ilk 1-2 alışta öyle olur ama sonra alışırsın, çünkü tüyler daha seyrek ve ince çıkmaya başlar ağdayla aldıkça. o nedenlse sabırla ağdaya devam et derim...

Back