• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini Böglesi,Bacakta Batmalar,Popoda sivilceler.. YARDIM!!

neclaldin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
1
0
36
Diğer
Merhaba arkadaşlar,
Ben tam 2yıldır bu 3 problemle başa çıkamıyorum..
Bikini Bölgemde çok fazla kıl var.. Vajina ise tam bir ormanlık alanı.:(
Ben daha 15 yaşımdayken saçma sapan bir merak yüzünden jilet kullanmaya başladım her 2günde 1 kullanıyordum. Ve kıllarım aşırı derecede arttı. Bikini bölgemde cımbızla almaya başladım bi ara 3-4saat uğraşıyordum ama bu sefer de büyük büyük sivilcelerde kıl batmaları oluyor ve pek azalmadı. Ağda yaptırmak istiyorum ama ben kendim yapmak istiyorum çünkü bu halde kuaföre falan gitmeye utanıyorum.
Aceba ağda yapsam bu sivilcelerden kurtulurmuyum?..:( Ve ağda yaparken bölgeyi uyuşturmak için herhangi bişey kullanılırmı bilginiz varsa söyleyin lütfen ben diş etini uyuşturmak için kullanılan o ilacı denemek istiyorum.:(
Geçen yıl bi epilator aleti aldım.. Kıllarımı incellti azalttı ama bu seferde batmalarım sorun oldu ve bende onları sıka sıka bacaklarım savaş alanına döndü. Bikaç kez jiletledim şimdi büyümesini istiyorum ardından kendim ağdamı yapacağım. İnşallah işe yarar..
Ve son olarak popomdan hiç jiletle falan almamıştım bi seferinde veet krem dökücü kullandım ve ardım popomda bi sürü küçük kırmızı sivileceler var.. Aceba orayadamı ağda yaptırsam ne dersiniz..

Lütfen yardım edin bana bu yaz sıcağında havuza bile gidemiyorum :(:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bence hiç düşünme git ağdacıya temizlesin seni :) normal ağdadan farklı bir ağdayla alıyorlar ve işin ehline gidersen hiç acıtmıyor. popo dahil aldır gitsin =)

Kendin yapma canım,işin ehline git ve 10 dakika da kurtul,bu sıcakta inan kendi başına zorlanırsın.Utanmana da gerek yok sadece seni görmüyor o,ilgi alanı sadece kıllar:)

Unutmadan cildiyeye bir görün.

Son düzenleme:
Back