Bikini 16TL. Mayokini 19TL. Satıyorum ve Mayolar

aysemden

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
69
56
Kullanılmamıştır. Kulplu, kulpsuz, astarlı ve süngerli. Süngerli olanların süngerleri çıakbiliyor istenildiği takdirde. 36,38,40 bedenlerde.

Aşağıdaki siyah bikini 35TL. bikininin yarı kısmı değişik bir güzellikte parlakımsı, metal halka süslü.

Bikinilerden sadece ikisinin fiyatı farklı diğerleri 16TL. başlığa sığdıramadığımdan açıklama buradan yaptım.
kahverengi ve mavili bikini 25TL.
bir diğeri de üstte belirtim siyah bikini 35TL.

bikini üstü adedi 7,5TL. kullanılmamış

soldaki mayo rengi biraz farklı çıktı ışık/güneşten değişik çok güzel bir rengi var. bir ton daha koyu, fotoğraftan daha güzel nelson marka 38 beden. 150Tl.idi 60TL.ya veriyorum.
Ortada ki mavili mayo no gossip marka 40 beden aldığım fiyatın altına veriyorum 65TL.
Siyah mayo, göğüs ortasında 6 adet şık savoroski taş görünümlü taşı var, nelson marka 44 beden.150TL.dan almıştım 65TL.ya satıyorum. mayolar süngerli, astarlı, iç göstermez.

Mavi mayo nelson marka 44 bedeb 60TL. Kahverengi mayo no gossip marka 42 bedendir 54TL.

Eklentiler

• upload_2015-6-5_19-38-42.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 178
Son düzenleme:
Mayokiniler ne kadar acaba?Birde bedeni kaç? Birde en baştaki morlu pembeli bikini kaç beden?16 tl mi oda?
Bit pazarına da konu açsanız çok güzel olur
Malum yaz geldi herkes bikini mayo arıyor

Mayokiniler ne kadar acaba?Birde bedeni kaç? Birde en baştaki morlu pembeli bikini kaç beden?16 tl mi oda?
Bit pazarına da konu açsanız çok güzel olur
Malum yaz geldi herkes bikini mayo arıyor

Meraba:) bit pazarında konunun nasıl açılacağını bir türlü bulamadım/ yapamadım. Alışveriş bölümü de var sanırım oradada konu açabiliyoruz ama nasıl?öğrenip açsam iyi olacak Teşekkür ederim önerinize.:)
Mayokinler 19TL. Mayokinilerin bedenlerini yazmayı unutmuşum, fotoğrafların altınada yazacağım. İlk fotoğraftaki koyu pembe-açık pembe çizgili altı mor olanın bedeni 36. leopar desenli olanın bedeni 38. bunlar süngerli. Alttaki fotoğrafta olanla beyaz mavili olanın bddeni 36. Pembe, lilali, yeşilli olanın bedeni 40 bu iki mayokini destekli. En baştaki morlu pembeli bikini de 16 TL. 40 beden, üst kısmında 2 adet şık boncuk süsü de var, destekli. hepsini 16TL.ya bıraktım.( belirttiğim üzere sadece iki bikininin fiyatı farklı.)

en son fotoğraftaki altı renkli üstü siyah olan mayokininin bedeni nedir ? üst kısmı desteklli gibi duruyor öyle mi?

Meraba:)
40 beden. Evet destekli; süngerli ve dmiri de var. Üstü siyh değil diğer karışık renklere uymlu koyukahve/mor renk.

bu mayokinin bikinisi de en üst fotoğrafta var takım olur. Buna uygun renkte parmak arası lastik eflatun terlik var,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…