Bigün giyilcek zaten hem şık hem ucuz damatlık olsun dıyenler buyrun

sinem_ege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
157
0
46
İzmir
kızlar benım esım normalde dugune gıderken bıle takım elbıse gıymez sevmıyo o yuzden damatlıgını satmayı dusunuyoruz 450 tl ye tlye buyuk bı caba sayesınde alabıldık 700 demıslerdı ama ısteyen olursa 150 ye hepsı gömlek dahıl gonderırızEki Görüntüle 724133 bıkere gıycek gerek yok dıyen varsa 75 tl kıraya verebılırz ızmırde olan arkadslar ıcın gecerlı kıralamak yanlız biz izmirde oturuyoruz resmınıde paylasıyım fıkır olsun SADECE BIR KERE DUGUNDE GIYILMISTIR ZATEN BENCE DUGUNDEN SONRA BASKASININ DUGUNDE GIYILCEK BI TAKIM DEGIL KUMASINDAN ANLARSINIZ ZATEN DAMATLIGIM DIYE BAGIRIYO:)

izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınada uygun fiyata bildiğiniz kiralayan bi yer var mı izmir ici olsun

izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınada uygun fiyata bildiğiniz kiralayan bi yer var mı izmir ici olsun

hayır canım kıralık olarak veren yerler varmı hıc bılmıyorum ama kemeraltındakı abıyecılerden once bılgı alırsın boyle bısey olabılırmı dıye olur derlerse ona gore begenırsın vakıt kaybetmemıs olursun hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…