Saç Şekillendiriciler bigudiye sarmadan önce/sonra hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlar saçlarım pırasa düzlüğünde ayrıca en ufak şeyde dökülüp kırılıyorlar kafamçokkarıştı
o yüzden en az ürünle saçlarımı kıvırcık yapmak istiyorum.

bigudiye sarmadan önce/ sonra kullandığınız ürünler neler??

jöle-köpük-saç spreyi inanın hiç fikrim yok hangisi iyi hangisi kötü
çocukluğumdan beri hiç kullanmadım bi kere kullansam saçımı mahvetti
bi daha da yeltenmedim ben de
hiç bişey kullanmadan sardığımda da 1 saatte bozuluyorlar
ıslatıp-nemliyken denedim o zaman da kurumuyorlar çok uzun olduğu için saçlarım.
şöle kırmayan dökmeyen saçtan kolay çıkan ama saçın şeklini koruyan mümkünse saçı parlak gösteren ürünleri bekliyorum sizden :)) :lepi:
yar bana bi çareeee :))) :1hug:

doc canım bi konu vardı çorapla saçı kıvırcık yapıolardı çok güzel ona da bi bak istersen..

canım gördüm onu ama o fazla kıvırcık geldi bana perma gibi pek sevmiyorum ben arada kullanılır tabi de ben daha orta boyutta seviyorum şunun gibi

kaynayan suya atıan bigudiler var onlardan al önce onlarla yapınca daha geç bozuluyo, bide saç spreyini tavsiye ederim, ama çok sertleştirmeyenlerden al.

canım onlarla uyuyamıyorum ben ya uykum baya hafiftir normal süngerle bile zor uyuyorum
sertleştirmeyen sprey tavsiye edebilceğin bi tane var mı canım?

canım onlarla uyuyamıyorum ben ya uykum baya hafiftir normal süngerle bile zor uyuyorum
sertleştirmeyen sprey tavsiye edebilceğin bi tane var mı canım?
iyi de o bigudilerin çok uzun süre saçta kalması gerekmiyo ki, yarım saat bile yetiyo, ben önce saracağım kısmına spreyi sıkıyorum sonra bigudiyi suyun içinden alıp sarıyorum bu şekilde bütün saçlarımı sarıyorum sonra üstten bi daha sıkıyorum spreyi, 20-30 dakka sonra açıyorum, bu arada da makyajımı yapıyorum üstümü giyiyorum filan yani kısa sürede her şeyi yapmış oluyorum:))

sprey olarak taft kullanıyodum ama bu defa akat gardi diye bi marka var onu aldım, ikisinde de gri renkli olanı tercih ediyorum, çok fazla sertleştirmiyo saçı

Son düzenleyen: Moderatör:
canım biliyorum dediğin yöntemi ama sabahları erken çıkıyorum vaktim olmuyor yarım saatte çıkmam gerekiyor genelde o yüzden açıp spreylicek vs fln kadar vaktim oluyor genelde. gezmeye fln gitcek vaktim olduğu zaman var bende onlardan zaten yapabilirim ama gezmeye de vaktim yok:))
ben de bugün niveanın spreyini aldım parlaklık vereninden bakalım nası olcak :)
saçlarımı kırmasından korkuyorum spreylerin vitaminli fln diyo ama bakalımm

Ayni sorun bende de oluyor. Ama bir kuaföre sormustum ve bana köpük tavsiye etmisti, Gliss Kur´un 5´ini yani en cok tutanini aldim, cok yapmadigim icin halen onu kullaniyorum ve biraz daha kalici oluyor. bigudileri cikarmadan önce sariliyken az sac spreyi sikiyorum oda azcik destekliyor. eskiden sac cilasi (haarlack almancasi türkcesi farkli olabilir) kullanmistim bi bayagi tutmustu ama donuk bir sekilde duruyorlardi, belki bi dügün falan icin olabilir, parlatiyor da, zaten o amacla bigudideyken kullanmistim ama hos ve dogal durmuyorlar öyle. sac köpügünün pek zararli olmadigini duydum, ne kadar dogru bilmiyorum tabi.

hmmm gliss ürünlerine ba-yı-lı-yo-rum dediğin ürüne de bi bakıyım canım çok sağol
gliss saç köpüğü mü spreyi mi yalnız? tam emin olamadım

hmmm gliss ürünlerine ba-yı-lı-yo-rum dediğin ürüne de bi bakıyım canım çok sağol
gliss saç köpüğü mü spreyi mi yalnız? tam emin olamadım

sac köpügü. spreyle fikslersen daha iyi bir sonuc elde edersin, ama köpügü saclarini yikayip havlu kurulugundayken sacina sürersen ve öyle kurutursan, daha iyi tutacak bukleler. öncelikle bu, sprey saca cok iyi olmadigi icin sadece gerektiginde kullan derim.

aldigim ürün :

Son düzenleme:
canım çok sağol resim için.
daha önce böyle bi köpük görmemiştim ama araştırıcam türkiyede vardır inş
biçok güzel ürün türkiyede yok deli oluyorum youtube da 1 dolara acayip güzel spreyler volum verici spreyler kremler fln gösteriyor kızlar türkiyede sıfır resmen.

sayet bulamazsan sana alip gönderebilirim öyle cok pahali ürünler degil..

ah çok sağol canım bi araştırayım bakalım henüz fırsatım olmadı çok yoğunum da bu ara :))

aygirl saç spreyimi bu ürün ne işe yarıyor acaba
ben taft kullanıyorumda bunu ilk defa gördüm

"Schaumfestiger" = Köpük
"Haarspray" = Sac Spreyi

bu marka iyi diye önermistim, kalicilik acisindan daha iyi buldum

bende yıllar önce saç spreyi almıştım kuaförüm almıştı bana kendisinin kullandığından eğer bulamazsan falan kuaförüne sor derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…