Cilt Bakımı Ürünleri bigisayar & göz altı torbası,kırışıklık (Resimli)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
selam kızlar birşeyi çok merak ediyorum sürekli bilgisayara bakamk göz altı torbalanmasına yada kırışıklığına sebep olur mu.Ben 23 yaşındayım ve işim gereği sürekli bilgisayara bakıyorum.Resimlerime baktığımda karşılaştırma yapıyorum.Daha önce torbalanma olmayan gözlerimde gülünce torbalanma oluşuyor.Sizce yada bu torbalanma değilde şişlik mi.;?Size resmimide koyucam.
Sizce neden oluyor henüz erken değil mi.?
Ve bana ne önerisiniz.?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

GÜLMEYİNCE ( KAPATINCA VB. YOK)
krpmadan.jpg

GÜLÜNCE (KAPATICI VB.YOK)
dsc01723wg.jpg

Yalnızca gözleri kısmaktan değil ayrıca monitörden gelen ışınlar kırışıklığa neden oluyor. Torbalanma ve morluk da göz yorgunluğuna ve ödeme bağlı olarak gelişiyor. Seninki şişlik gibi duruyor ama torbalanma da zaten şişlikler yüzünden o bölgedeki elastikiyet kaybına bağlı olarak gelişiyor. Yani şimdiden şişkinliğe önlem alırsan torbalanmanın önüne geçersin. Tuzlu şeyler yemenin ve uykusuzluğun bu şişliklere neden olduğu söyleniyor. Ben denemedim ama buzla kompres yapmak iyi geliyor diye biliyorum. Şu kafeinli göz rollonları var Garnier'de falan. Onu buzdolabının alt bölmesinde soğuk tutup göz altlarında gezdirmek, şişliği azaltıyormuş.

Son düzenleme:
Yalnızca gözleri kısmaktan değil ayrıca monitörden gelen ışınlar kırışıklığa neden oluyor. Torbalanma ve morluk da göz yorgunluğuna ve ödeme bağlı olarak gelişiyor.

teşekkür ederim canım cevabın için peki nasıl geçecek bunlar varmı bir çözümü

İşyerindeki bilgisayara uv filtresi takabilirsin. Gözlerine de dinlendirici ve koruyucu gözlük. Yine de arada bir gözlerini kapatıp rahatlatman işe yarayabilir. Ya da spfli bir nemlendirici ile gözlerini ve yüzünü koruyabilirsin. Yaşın genç olduğu için her marka uygun olmaz. Cilt tipine göre dermatologa danışıp bir şeyler kullanmanda fayda var.

Son düzenleme:
Yalnızca gözleri kısmaktan değil ayrıca monitörden gelen ışınlar kırışıklığa neden oluyor. Torbalanma ve morluk da göz yorgunluğuna ve ödeme bağlı olarak gelişiyor. Seninki şişlik gibi duruyor ama torbalanma da zaten şişlikler yüzünden o bölgedeki elastikiyet kaybına bağlı olarak gelişiyor. Yani şimdiden şişkinliğe önlem alırsan torbalanmanın önüne geçersin. Tuzlu şeyler yemenin ve uykusuzluğun bu şişliklere neden olduğu söyleniyor. Ben denemedim ama buzla kompres yapmak iyi geliyor diye biliyorum. Şu kafeinli göz rollonları var Garnier'de falan. Onu buzdolabının alt bölmesinde soğuk tutup göz altlarında gezdirmek, şişliği azaltıyormuş.

evet canım sanki şilik gibi ama rahatsız ediyor beni.Neutrogena almayı düşünüyordum bilyalı olanını.en kısa zamanda ikisindne birini onu alayım bari.Çok teşekkür ederim.Krem geçirmez mi acaba.Göz kremi tabi.Çok soru sordum ama kusura bakma.Gerçekten moralimi bozuyor

İşyerindeki bilgisayara uv filtresi takabilirsin. Gözlerine de dinlendirici ve koruyucu gözlük. Yine de arada bir gözlerini kapatıp rahatlatman işe yarayabilir. Ya da spfli bir nemlendirici ile gözlerini ve yüzünü koruyabilirsin. Yaşın genç olduğu için her marka uygun olmaz. Cilt tipine göre dermatologa danışıp bir şeyler kullanmanda fayda var.

ben sormuşum sen benden önce cevap vermişsin canım . görmediğim için yazıdm son soruyu.Bilgilerin için çok teşekkür ederim.

Göz kremleri şişliklerde değil de daha çok kırışıklığın oluşmasını engellemek için, nemlendirme vasfıyla önplanda. 30'lu yaşlarda da lifting özellikli olanlar kullanılıyor. Gerginlik vermesi için. Ama hiçbiri mucizevi değil ve ancak düzenli kullanımla bir nebze etkili. Genetik ve zararlı ışınlardan korunma çok önemli. Rica ederim canım.

X