C cemed Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2012 78 4 118 İzmir 12 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cemed #1 2-3 gündür kahverengi sümüksü kokulu akıntım var ilk kez oluyo bunun nedeni nedir bilen varmı lütfen mesajlarınızı bekliyorum
2-3 gündür kahverengi sümüksü kokulu akıntım var ilk kez oluyo bunun nedeni nedir bilen varmı lütfen mesajlarınızı bekliyorum
bibliyofil Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2012 248 0 96 İstanbul 12 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cemed #2 cemed .!.: 2-3 gündür kahverengi sümüksü kokulu akıntım var ilk kez oluyo bunun nedeni nedir bilen varmı lütfen mesajlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... bende de aynı durum vardı ama kokusuz üşütmüş olabılır sın yada evlıysen hamıle de olabılır..:)
cemed .!.: 2-3 gündür kahverengi sümüksü kokulu akıntım var ilk kez oluyo bunun nedeni nedir bilen varmı lütfen mesajlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... bende de aynı durum vardı ama kokusuz üşütmüş olabılır sın yada evlıysen hamıle de olabılır..:)
tatlipatates Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2008 458 115 133 16 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cemed #3 Enfeksiyon olabilir. Bende de adet sırasında kokulu akıntım oldu. Doktora gittiğimde enfeksiyon aldığımı söyledi. Belki ona benzer bir şeydir. Doktora gitmekte fayda var. Ben antibiyotik kullandım. Bugün bitti hatta.
Enfeksiyon olabilir. Bende de adet sırasında kokulu akıntım oldu. Doktora gittiğimde enfeksiyon aldığımı söyledi. Belki ona benzer bir şeydir. Doktora gitmekte fayda var. Ben antibiyotik kullandım. Bugün bitti hatta.
masalcini Çift kuzularım Kayıtlı Üye 11 Ekim 2012 463 134 83 16 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cemed #4 cemed .!.: 2-3 gündür kahverengi sümüksü kokulu akıntım var ilk kez oluyo bunun nedeni nedir bilen varmı lütfen mesajlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Akıntı kötü kokulu ise büyük ihtimalle vajinal bölgede enfeksiyon vardır, bir kadın doğum uzmanına görünmenizde fayda var.
cemed .!.: 2-3 gündür kahverengi sümüksü kokulu akıntım var ilk kez oluyo bunun nedeni nedir bilen varmı lütfen mesajlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Akıntı kötü kokulu ise büyük ihtimalle vajinal bölgede enfeksiyon vardır, bir kadın doğum uzmanına görünmenizde fayda var.