Eki Görüntüle 874428 Bugün gittiğim mağazada en kaliteli seramik olarak bunu söylediler kızlar. Aranızda kullanan var mı? Öneriyor musunuz? Çeyiz setinde en çok önem verdiklerim tencereler.
Bu arada Emsan'da kampanya vardı. yemek takımı, düdüklü dahil çelik tencere seti, çatal kaşık bıçak takımı ve kahvaltı takımı 1699 tl. Benim kahvaltı takımım vardı onu günlük takım olarak da değiştirebileceklerini söylediler. Ben bu çeyiz setini düşünüyorum yanına da bu seramiği artı para verip alıcam. ama şu an araştırma aşamasındayım. fikirlerinizi bekliyoruum
Eki Görüntüle 874428 Bugün gittiğim mağazada en kaliteli seramik olarak bunu söylediler kızlar. Aranızda kullanan var mı? Öneriyor musunuz? Çeyiz setinde en çok önem verdiklerim tencereler.
Bu arada Emsan'da kampanya vardı. yemek takımı, düdüklü dahil çelik tencere seti, çatal kaşık bıçak takımı ve kahvaltı takımı 1699 tl. Benim kahvaltı takımım vardı onu günlük takım olarak da değiştirebileceklerini söylediler. Ben bu çeyiz setini düşünüyorum yanına da bu seramiği artı para verip alıcam. ama şu an araştırma aşamasındayım. fikirlerinizi bekliyoruum
6 ay önce ben de mağazanın tavsiyesi üzerine çok da inanmayarak abartıyorlar diye düşündüm. Ancak daha sonra rengini çok beğendiğim için web sitesinden sipariş verdim. Şimdi vazgeçemdiğim tencerelerim ve tavalarım haline geldiler üzerine 2 tencere ve tavalarını da aldım. Çünkü gerçekten diğer seramik ürünlerden çok farklı.Bi kere renkleri çok tatlı. Toprak tencere tadında yemekleri pişiriyor. daha az yağ ile ve hiç su eklemeden pişirebiliyorum. tencere keki bile yaptım. harika oldu.yanlız tencereleri fırına kapaksız sokmak gerekiyor.
canım kafanı karıştırmak gibi olmasın ama seramikte moneta çok iyi diyorlar. ben de biraz araştırmıştım ama bu ürünleri görmedim bile. tencerelere önem veriyorum demişsin bence biraz daha araştır.
nerden ve ne kadara aldın?Seramiklerimi biev cheftoph aldım daha kullanmadım ama çok güzeller eminim çok da kaliteli
biev mağazasından aldım 20 cm derin tencere 149 20 cm tava 65 grill tava 95di hala da öylenerden ve ne kadara aldın?
Bilgi icin saolbiev mağazasından aldım 20 cm derin tencere 149 20 cm tava 65 grill tava 95di hala da öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?