biev cheftopf seramik

goncat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
74
3
98
Bugün gittiğim mağazada en kaliteli seramik olarak bunu söylediler kızlar. Aranızda kullanan var mı? Öneriyor musunuz? Çeyiz setinde en çok önem verdiklerim tencereler.

Bu arada Emsan'da kampanya vardı. yemek takımı, düdüklü dahil çelik tencere seti, çatal kaşık bıçak takımı ve kahvaltı takımı 1699 tl. Benim kahvaltı takımım vardı onu günlük takım olarak da değiştirebileceklerini söylediler. Ben bu çeyiz setini düşünüyorum yanına da bu seramiği artı para verip alıcam. ama şu an araştırma aşamasındayım. fikirlerinizi bekliyoruum

canım kafanı karıştırmak gibi olmasın ama seramikte moneta çok iyi diyorlar. ben de biraz araştırmıştım ama bu ürünleri görmedim bile. tencerelere önem veriyorum demişsin bence biraz daha araştır.

6 ay önce ben de mağazanın tavsiyesi üzerine çok da inanmayarak abartıyorlar diye düşündüm. Ancak daha sonra rengini çok beğendiğim için web sitesinden sipariş verdim. Şimdi vazgeçemdiğim tencerelerim ve tavalarım haline geldiler üzerine 2 tencere ve tavalarını da aldım. Çünkü gerçekten diğer seramik ürünlerden çok farklı.Bi kere renkleri çok tatlı. Toprak tencere tadında yemekleri pişiriyor. daha az yağ ile ve hiç su eklemeden pişirebiliyorum. tencere keki bile yaptım. harika oldu.yanlız tencereleri fırına kapaksız sokmak gerekiyor.

biev i bilemem ama ben de çeyizim için emsanın yakut serili seamik tencerelerinden aldım.sapasağlam taş gibiler.kullanmak için sabırsızlıyorum :)))

bnde bugn aldm cnm intertte videosu wardı bayılldm rengide cok güzell 2 ay sonra kullanıcam kısmetse bnde merk ediyorm kullannlarn yorumlarnı yok mu baska kullanan :))

kesinlikle yemekler çok lezzetli oluyor. Temizlemesi de pişirmesi kadar kolay.

markadan da öte, aluminyum döküm üzeri seramik olanlar her zaman daha lezzetli yemek pişirmeyi sağlıyor

Arkadaslar cok bilindik degil belki ama manyak bi tencere harikasi markasi söyliyim size döküm seramik taş gibi tencere berghoff diye bi alman markasi biraz tuzlu fiyatları ama kalitesi de cok iyi

Seramiklerimi biev cheftoph aldım daha kullanmadım ama çok güzeller eminim çok da kaliteli

ne kadara alddın bu seti ve nerden aldın ögrenebilirmiyiz...

Üçlü setini aldım.Üç boy tencere.Gözlemlerim şöyle:
1.İlk kullanımdan itibaren değişik bir koku yaydılar.Tencerelerin bulunduğu dolaba da sindi bu koku.Bir iki ay kadar sürdü.Sonra geçti.
2.Kullanım sürem bir yıl olmadan iki tencerenin dibinde siyah siyah atmalar oldu.Hem de birkaç yerinden.Kaplamalar patladı yani.
3.Aldığım yere götüreceğim.Fakat Biev'in de Esse'den bir farkı olmadığını düşünüyorum.Sattığı ürünün arkasında durmuyor.
4.Tavsiye etmiyorum.

Bende kirmizi serisi var
Harika bir set mukemmel pisiriyor ve inanilmaZ kolay temizleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…