• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biev bayıldımm

kizlarayeryokmu

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2006
25
2
286
Bolu
bayanlar sizce nasıl fiyatı?? kullanımı ??açısından renkleri silinirmi acaba verdiğimiz paraya değermi çok ciciler çeyizime almak istiyorum ama renkleri solar mı kullanan fikri olan yardımm

$bb.jpg 59 tl

$bbbbb.png 39 tl

$bhrt.jpg 64 tl

fiyatları nasılll kullanışlı olurmuu yardmm lütfen

bayanlar sizce nasıl fiyatı?? kullanımı ??açısından renkleri silinirmi acaba verdiğimiz paraya değermi çok ciciler çeyizime almak istiyorum ama renkleri solar mı kullanan fikri olan yardımm

Eki Görüntüle 999120 59 tl

Eki Görüntüle 999121 39 tl

Eki Görüntüle 999122 64 tl

cnm çok güzel ben almıştım bunların pembesini çok güzeller daha kullanmadım çeyizime aldım.

benim çeyizimdeki ürünlerin yarısından fazlası biev çok beğenerek aldım evlenince kullanıcam o yüzden çıkar mı bilmiyorum hem en güvendiğim mağazalar artık biev ürünlerini satıyorlar sıkıntı olacağını sanmıyorum

Çok güzeller :) Güle güle kullanın. Ben de Biev'den (İnternet üzerinden) 24 parça yemek takımı aldım deseni güzel diye ama pişman oldum gibi. :) Kalitesi nasıl acaba?

Son düzenleme:
fiyatlar çoğunda böyle canım normal yani.silinmez bence her gün yıkanacak bi şey değil sonuçta

bende bu modellerın duz beyazını alıcaktım ama cok kararsız kaldım biev kullananda kımse yok cevremde kullanan varsa fıkırlerını
paylasırlarsa sevınırım..

Canım merhaba. ben bievin türk kahvesi fincan setini almıştım 6 kişilik, güllü çiçekli süslü püslü çok cici. 4-5 kez kullandım, bulaşık makinasında da yıkadım, hiç bişi olmadı. Bu ürünleri bilemicem ama benim güvenimi kazandı. :16:

Canım merhaba. ben bievin türk kahvesi fincan setini almıştım 6 kişilik, güllü çiçekli süslü püslü çok cici. 4-5 kez kullandım, bulaşık makinasında da yıkadım, hiç bişi olmadı. Bu ürünleri bilemicem ama benim güvenimi kazandı. :16:

merhaba teşşekkür ederim bilgilendirğiniz için aldık birkere umarım birşey olmaz

Back