Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bayanlar sizce nasıl fiyatı?? kullanımı ??açısından renkleri silinirmi acaba verdiğimiz paraya değermi çok ciciler çeyizime almak istiyorum ama renkleri solar mı kullanan fikri olan yardımm
bayanlar sizce nasıl fiyatı?? kullanımı ??açısından renkleri silinirmi acaba verdiğimiz paraya değermi çok ciciler çeyizime almak istiyorum ama renkleri solar mı kullanan fikri olan yardımm
benim çeyizimdeki ürünlerin yarısından fazlası biev çok beğenerek aldım evlenince kullanıcam o yüzden çıkar mı bilmiyorum hem en güvendiğim mağazalar artık biev ürünlerini satıyorlar sıkıntı olacağını sanmıyorum
Çok güzeller :) Güle güle kullanın. Ben de Biev'den (İnternet üzerinden) 24 parça yemek takımı aldım deseni güzel diye ama pişman oldum gibi. :) Kalitesi nasıl acaba?
bende bu modellerın duz beyazını alıcaktım ama cok kararsız kaldım biev kullananda kımse yok cevremde kullanan varsa fıkırlerını
paylasırlarsa sevınırım..
Canım merhaba. ben bievin türk kahvesi fincan setini almıştım 6 kişilik, güllü çiçekli süslü püslü çok cici. 4-5 kez kullandım, bulaşık makinasında da yıkadım, hiç bişi olmadı. Bu ürünleri bilemicem ama benim güvenimi kazandı.
Canım merhaba. ben bievin türk kahvesi fincan setini almıştım 6 kişilik, güllü çiçekli süslü püslü çok cici. 4-5 kez kullandım, bulaşık makinasında da yıkadım, hiç bişi olmadı. Bu ürünleri bilemicem ama benim güvenimi kazandı.