bielenda cc krem

iyisintabi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
134
35
98
kızlar merhaba. yaklaşık bir kaç ay önce bim mağazalarında bielenda cc krem isimli krem gelmişti. kullanıp kullanmama konusunda çok tereddüt yaşadım. çünkü kremi alıp eve geldiğimde internetten bu kremle ilgili biraz araştırma yaptım ve hiçbir yorum bulamadım. bir cesaretle kremi kullanmaya başladım. sivilce sorunum olduğunu biliyorsunuz. tetradox ile bu sorun hafifledi ancak sivilce lekeleri kaldı. bielenda cc kremi lekeli bölgelere sürüyorum. çok memnunum. bb krem gibi fondötenimsi yapısı yok. normal krem gibi. ama lekeleri gizliyor sürdükten sonra. bu kremle ilgili yorum arayan, almayı düşünen, alıp da kullanmaya cesaret edemeyen arkadaşlar için yardımcı olabilmişimdir inşallah.

bulduğunuz yerde kaçırmayın bu cc kremi hatta bim geçen ay 5tlye indirmişti
googleda aratın bielenda cc krem diye benim bloğumda görüceksiniz bende redness var ve dermatiti cildim var öncesi sonrasınıda fotoğrafladım
gerçekten yumuşacık bir cc krem kızarıklık nötrlemesi gerçekten güzel
hele benim gibi açık tenliyseniz eğer diğer markaların kızarıklık kapatıcı yeşil renkli cc kremleri maalesef sizlerdede koyu kalmıştır.Bunda ama öyle bir sorunla asla karşılaşmıyacaksınız çünkü renksiz bir ürün her cilde uyabilicek kapasitede

İlk defa duydum çok ta merak ettim şimdi bu kadar ucuza nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…