biçki- dikiş öğrenmek istiyorum :)

suslucuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
13
1
Kızlar merhaba..
Ben çok ufak tefek olduğum için bedenime uygun giysi bulmakta zorlanıyorum. Bu nedenle kendim bir şeyler dikmek istiyorum. Ama ne ben ne de etrafımdakiler dikişin d'sini bilmiyoruz. Nasıl öğrenebilirim? Öğrenebileceğim herhangi bir site; dergi, cd veya yazın çok yoğun olmayan bir kurs biliyor musunuz? Teşekkürler şimdiden..

Bu konuda fikri olan yok mu? mafoldumben ben de yazın, okul başlamadan bir şeyler öğrenirim diyordum :KK43:

Bende çok istiyorum,birde ahşap boyama ve mefruşat istiyorum biçki dikişle birlikte..İlerde kızıma el emeği kıyafetler dikmek giydirmek istiyorum,çeyizinide gene ellerimle yapmak istiyorum.Allahın izni ilede olur inşallah.
Ben ilerde halk eğitimin kurslarına katılacağım.Bulunduğunuz yerde varsa Halk Eğitim Merkezleri başvurun isterseniz.

belediyelerin meslek edindirme kursları ya da akşam sanat okulu dediğimiz kurslar istediğiniz bilgileri öğrenmenizi sağlar. çok da cüzi bir fiyatla hem de

Okul zamanı ek kursa gitmem zor olacak derslerden; o nedenle yapabilirsem ve anlatıyorsa (iğnenin nasıl tutulacağından başlayarak :KK43: ) burda dergisinden öğrenmeye çalışayım.

çok sağolun; kolay gelsin kızlar..

bir de singerin dikiş ansiklopedisi var belki işine yarar resimli olarak anlatıyor.

teorik bilgilerle zorlanabilirsin canım, pratik yapabileceğin kursa gitmen en mantıklısı, tek başına burda yeterli gelmeyebilir
detayları v.s. bir bilenin göstermesi ile yapa yapa pekişirsin, inanki yarım dönem bile gitmek kâfi gelir
sonradaa dilediğin gibi ciciler biciler dikersin kendine zemuszemus

dikiş nakış işi kitapta okunarak falan öğrenilmez
en iyisi bir kursa gitmek veya bu konuda bilgili birinden yardım almak
senin etrafında böyle brii olmadığından sana önerim;
ismek'in kurslarına gitmen
şuan zaten kayıt döneminde geç kalmadan kontenjan bulabilirsen yazılabilirsin

X