- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
- Konu Sahibi sersemsinem
-
Arkadaşlar merhaba;
ben 14 aylık evliyim ve eşim nerdeyse evliliğimizin ilk ayından beri çocuk için aşırı baskı yapıyor.
Tatlı baskılar, bi gün eve elma şekeriyle geliyo, bi gün bebek çıngırağıyla, geçen gün sokakta gördüğü bütün bebeklerin fotoğraflarını cekmiş falan.. :)
beni de ikna edebilmek için elinden geleni yapıyor yani anlayacağınız.
ben hiç d.k.hapı kullanmadım, ve artık eşimin isteğini boşa çıkarmak istemiyorum denemelere başlamak istiyoruz.
sizlerden ricam,
kaç ay/yıl deneme sonrası müjdeli haberi aldınız?
kaç ay/yıldır deniyorsunuz da hala gelemedi nazlı bebeğiniz?
kaç yaşında ilk anne oldunuz?
ve evliliğinizin kaçıncı ayında/yılında?
şimdiden sağolun kızlar cevaplarınız için.
seviyorum sizleri :)
biz eşimle evlendikten bir yıl sonra bebek yapmaya karar verdik, d.kontrol hapı kullanıyordum bıraktım ve ilk denemede hamile kaldım şimdi 46 günlük dünyalar güzeli kızım Ceylin'im yanımda :))) 25 yaşında anne oldum, hamilelik süreci inanılmaz heyecan verici, annelik ise anlatılamaz yaşanır sevgisi bambaşka rabbim isteyen herkese nasip etsin :)))
6 yıllık evliyim 3 yılı aşkın süredir bebek istiyoruz ve halen bekliyoruz nasip inş. sen çabucak kavuşursun melegine
ablamlarda 6 yıllık evli ve 3 yıldır bekliyorlar.Gerçi ablam d.k. hapı kullanmıştı ona bağlıyorlar.Ama herkesi bu kadar bekletiyosa bu bıcırlar ben biran evvel başlıyayım bari dedim.Yaş oldu 26 :)
Allah bağışlasın ceylinini sana inşallah :)
peki sen de bu yumurtlama döneminde mi denedin yoksa ummadığın anda sürpriz mi oldu?
off fena gaza geldim :))
yalnız hep adet olduğumda gaza geliyorum, sonra yumurtlama dönemim geldiğinde de kararsız kalıyorum vaz geçiyorum.
Bu sefer kararlıyım, bu ay başlıyorum :)
Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?