bıcır bebeğiniz için ne zamandır deneme yapıyorsunuz kızlar?

sersemsinem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
837
714
123
Arkadaşlar merhaba;

ben 14 aylık evliyim ve eşim nerdeyse evliliğimizin ilk ayından beri çocuk için aşırı baskı yapıyor.
Tatlı baskılar, bi gün eve elma şekeriyle geliyo, bi gün bebek çıngırağıyla, geçen gün sokakta gördüğü bütün bebeklerin fotoğraflarını cekmiş falan.. :)
beni de ikna edebilmek için elinden geleni yapıyor yani anlayacağınız.

ben hiç d.k.hapı kullanmadım, ve artık eşimin isteğini boşa çıkarmak istemiyorum denemelere başlamak istiyoruz.

sizlerden ricam,
yumurtlama dönemine dikkat ettiniz mi?
kaç ay/yıl deneme sonrası müjdeli haberi aldınız?
kaç ay/yıldır deniyorsunuz da hala gelemedi nazlı bebeğiniz?
kaç yaşında ilk anne oldunuz?
ve evliliğinizin kaçıncı ayında/yılında?

şimdiden sağolun kızlar cevaplarınız için.
seviyorum sizleri :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba;

ben 14 aylık evliyim ve eşim nerdeyse evliliğimizin ilk ayından beri çocuk için aşırı baskı yapıyor.
Tatlı baskılar, bi gün eve elma şekeriyle geliyo, bi gün bebek çıngırağıyla, geçen gün sokakta gördüğü bütün bebeklerin fotoğraflarını cekmiş falan.. :)
beni de ikna edebilmek için elinden geleni yapıyor yani anlayacağınız.

ben hiç d.k.hapı kullanmadım, ve artık eşimin isteğini boşa çıkarmak istemiyorum denemelere başlamak istiyoruz.

sizlerden ricam,
kaç ay/yıl deneme sonrası müjdeli haberi aldınız?
kaç ay/yıldır deniyorsunuz da hala gelemedi nazlı bebeğiniz?
kaç yaşında ilk anne oldunuz?
ve evliliğinizin kaçıncı ayında/yılında?

şimdiden sağolun kızlar cevaplarınız için.
seviyorum sizleri :)

biz eşimle evlendikten bir yıl sonra bebek yapmaya karar verdik, d.kontrol hapı kullanıyordum bıraktım ve ilk denemede hamile kaldım şimdi 46 günlük dünyalar güzeli kızım Ceylin'im yanımda :))) 25 yaşında anne oldum, hamilelik süreci inanılmaz heyecan verici, annelik ise anlatılamaz yaşanır sevgisi bambaşka rabbim isteyen herkese nasip etsin :)))

biz eşimle evlendikten bir yıl sonra bebek yapmaya karar verdik, d.kontrol hapı kullanıyordum bıraktım ve ilk denemede hamile kaldım şimdi 46 günlük dünyalar güzeli kızım Ceylin'im yanımda :))) 25 yaşında anne oldum, hamilelik süreci inanılmaz heyecan verici, annelik ise anlatılamaz yaşanır sevgisi bambaşka rabbim isteyen herkese nasip etsin :)))

Allah bağışlasın ceylinini sana inşallah :)
peki sen de bu yumurtlama döneminde mi denedin yoksa ummadığın anda sürpriz mi oldu?

canım öncelikle topiğin hayırlı olsun:42:biz eşimle 1 yıl korunduk eşim condom kullanıyordu hap fln hiç kullanmadım..ve korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım kızım çok bekletmedi bizi:emir_bebek::nazar:inşallah Allah gönlünüze göre verir:46:

6 yıllık evliyim 3 yılı aşkın süredir bebek istiyoruz ve halen bekliyoruz nasip inş. sen çabucak kavuşursun melegine

6 yıllık evliyim 3 yılı aşkın süredir bebek istiyoruz ve halen bekliyoruz nasip inş. sen çabucak kavuşursun melegine

ablamlarda 6 yıllık evli ve 3 yıldır bekliyorlar.Gerçi ablam d.k. hapı kullanmıştı ona bağlıyorlar.Ama herkesi bu kadar bekletiyosa bu bıcırlar ben biran evvel başlıyayım bari dedim.Yaş oldu 26 :)

ablamlarda 6 yıllık evli ve 3 yıldır bekliyorlar.Gerçi ablam d.k. hapı kullanmıştı ona bağlıyorlar.Ama herkesi bu kadar bekletiyosa bu bıcırlar ben biran evvel başlıyayım bari dedim.Yaş oldu 26 :)

ben hiç bişe kullanmadım eşim korunuyodu belli olmaz canım orası ben 3 yıldır istiyorum kuzenim var kocası çok istiyodu zorla ikna oldu yemin ederim ilk deneme tuttu nasip işi bu öyle düşünme hatta düşünme sal gitsin biz deli gibi kafamıza takıyozda ne oluyo her ay tırtttt

Allah bağışlasın ceylinini sana inşallah :)
peki sen de bu yumurtlama döneminde mi denedin yoksa ummadığın anda sürpriz mi oldu?

teşekkür ederim canım :))) adetim düzenliydi ve yumurtlama dönemini hesapladım :))) ben şimdiden 2. bebeği bile düşünmeye başladım aralarında 2 yaş olsun istiyorum :))) umarım rabbim sanada aratmadan tattırır bu duyguyu bence hiç bekleme :)))

off fena gaza geldim :))
yalnız hep adet olduğumda gaza geliyorum, sonra yumurtlama dönemim geldiğinde de kararsız kalıyorum vaz geçiyorum.
Bu sefer kararlıyım, bu ay başlıyorum :)
Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)

off fena gaza geldim :))
yalnız hep adet olduğumda gaza geliyorum, sonra yumurtlama dönemim geldiğinde de kararsız kalıyorum vaz geçiyorum.
Bu sefer kararlıyım, bu ay başlıyorum :)
Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)

Aminn cümle isteyenlere nasip etsin rabbim çok ısabetli bir karar

İki yıllık evliyim. Denemelerde dördüncü ayımız. Yumurtlama dönemimi hep hesapladım takip ettim ama olmadı daha. Ben hemen olur sanırdım. Meğer bu işler öyle değilmiş. Hamileliğe psikolojik hazırlanma süreci olarak bir buçuk yıl bekledim. Şimdi çok pişmanım keşke evlenir evlenmez denemelere başlasaymışım diyorum.

acaba tam yumurtlama dönemi mi tutturulamıyor? bu ovulasyon testler nasıl yapılıyor acaba.. çok cahilim bu konularda :)

merhaba canım. ben1 buçuk yıllık evliyim. 7 aydır bebek istiyoruz. eşim korunuyordu. hemen olur sanıyordum öğretmen olduğum için tatile denk getiririm diyordum. ancak hesap tutmadı. ne denediysem 7 aydır olmadı hep yumurtlama tarihlerine dikkat ettim ama her ay hayal kırıklığı... bu ay da olmazsa doktora gideceğim artık. eşim de ben de çok üzülüyoruz. keşke baştan isteseymişiz. inşallah sen bunları yaşamazsın ve kısa zamanda hamile kalırsın.

kendi konuma kendim aylar sonra cevap vereyim bari :)

yaklaşık 2 yıllık evliyken hamile kaldım, planlı değildi.o ay diş tedavisine başladığım için antibiyotikler, lokal anesteziler, ağrı kesiciler kullandım.ama bişey olmamış meleğime.27 yaşımda alıcam kucağıma oğlumu.
allahım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.:42:

eşim korunmayı bırıktıktan sonra 1 gün durup bir gün iilişki oldu ve hemen olacak zannettik ama olmadı ve tam 8 ay bekledik bu işler kısmet canım her ay o iki çizginin çıkmasını beklerdim doktora gittim bende bir şey yok dediler eşime test yapıldı ondada sorun çıkmadı allah vermeyince vermiyor işte ve artık ne zaman olursa olsun dedim kafamdan attım ve hiç beklemediğim anda hamile kaldım 8 aydan sonra ...acele etmeyin bebeğiniz doğru zamanı bekliyor kızlar

Back