• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Biçimsiz Saçlar.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Claudine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
7
0
36
İstanbul
Saçlarım iğrenç derecede dalgalı ve gür değil. Hatta şöyle söyleyeyim iç kısımları düz gibi dalgalı tepe kısımları bukle gibi oluyor. Düzleştiricisiz sokağa çıkamıyorum malesef. Bir yolu yordamı olan var mı? Nasıl çekil vereceğim konusunda. Loreal'in banyo sonrası yatıştırıcı saç kremini kullandım o bile etki etmedi. Kuaförden almıştım onu da.

Saç tipim ince, gür değil, çabuk yağlanan ama üstleri dalgalı içleri çok hafif dalgalı

Ne olur bir yardım edin :(

Saçlarım iğrenç derecede dalgalı ve gür değil. Hatta şöyle söyleyeyim iç kısımları düz gibi dalgalı tepe kısımları bukle gibi oluyor. Düzleştiricisiz sokağa çıkamıyorum malesef. Bir yolu yordamı olan var mı? Nasıl çekil vereceğim konusunda. Loreal'in banyo sonrası yatıştırıcı saç kremini kullandım o bile etki etmedi. Kuaförden almıştım onu da.

Saç tipim ince, gür değil, çabuk yağlanan ama üstleri dalgalı içleri çok hafif dalgalı

Ne olur bir yardım edin :(

her zaman düzleştirmen saçlarıı mahveder.arada değişik yöntemler dene hafif saçların ıslakken köpüklerden al nemli saçına uygula fingir yap fingir yoksa kafanı öne eğerek kurut. mesela arada bir bigudilerle sar her yer eşit dalgalı olsun.üstteki kısımlar dalgalıysa büyük ihtimal kısa oldukları için dalgalanıyodur.mümkün olduğunca kat attırma çünkü saç uzadıkça bukleler aşağı çekiyor ağırlaştığı için.yarım toplayabilirsin sadece önde çıkan kahküllerine şekil verebilirsin.balerin topuzu yapabilirsin ensenin biraz üzerinden hazır yazda geliyor ferah ferah dolaşırsın.seçenek çok bence.kafana taktıkça kötü görünür gözüne çok uğraşma bence:79:kolay gelsin şimdiden

benım saclarımın dalgasıda bı haylı ılgınctır o yuzden ben sacımı kurutma makınesının vıgo aparatıyla kurutuyorum dalgalarım daha guzellestı bırde sac kururken asagı cok cekme olmadıgından ustlerde duz yerıne dalgalı oluyor boylece

Back