Bıçakla gasp etmişler!

Yalan mi söylüyor diyorsunuz. Ilk basta geldi aklima ..inanamadigimdan aslinda ..bizim basimiza gelmez sadece haberlerde izleriz gbisinden... ama sanmam ya yapmaz öyle
.. belliydi hali hal degildi. Kumari yok çok şükür

Yalan söyler mi bilemem, günah almak istemem ama ben onları bulmaya gideceğim demesi saçma geldi bana 4 kişiden hangisini bulacak ki, yani ulu orta bir yerde olmamıştır bu ıssız bir yerde olmuştur hangi birini nereden hatırlayıp tanıyacak ki.
Bende yaşadım böyle bir olayı, ama tarif bile edememiştim doğru düzgün şoka girmiştim. Polise gidip ifade mi vermiş. Polis ona sabıka dosyası göstermiş mi, bana gösterdiler çünkü.

bana inandirici gelmedi gibi.
maasini aldigini nerven bilicekler, eskiya gibi
Adam soymak bukadar basitmi.
bilemedim

bana inandirici gelmedi gibi.
maasini aldigini nerven bilicekler, eskiya gibi
Adam soymak bukadar basitmi.
bilemedim
Bamkadan cekip arabaya binecegi sirada olmuş araba da ara sokakta tenha biyerdeymis biliyorum nasilbiyere parkettigini ben de calisirken mecbur o tarafa parkederdim. Daha once iki kere tinerci tipler para istemisti ama bu sefer 4 kisiymis

Arkadaslar esim geldi cok sukur bulamamis tabiki .dua edenlere teşekkür ederim . Rabbim tekrarindan ve beterinden korusun bizi ve cumlemizi.

Esiniz bosversin parayı pulu, kendisine bisey olmadığı için dua etsin.5 lira icin adam olduruyorlar hayat bu kadar ucuz.Bulsa adamlari daha kötü olur öyle adamlar boş gezmezler, bicak falan tasirlar.ya esinize bisey olur yada basi belaya girer

Çok geçmiş olsun,bence hiç bulaşmasın adamlara polise gitsin.Cana geleceğine mala gelmiş,öyle tiplerin arkasında sülalesi olur.Sonra daha büyük olay çıkar.

Bana pek inandırıcı gelmedi nedense günahını almıyım ama..Yinede çok geçmiş olsun..

Sabika dosyasi gostermemisler . Sizin durum ne oldu peki . Sikayet ettiniz ve oyle kaldi mi?
Yalan söyler mi bilemem, günah almak istemem ama ben onları bulmaya gideceğim demesi saçma geldi bana 4 kişiden hangisini bulacak ki, yani ulu orta bir yerde olmamıştır bu ıssız bir yerde olmuştur hangi birini nereden hatırlayıp tanıyacak ki.
Bende yaşadım böyle bir olayı, ama tarif bile edememiştim doğru düzgün şoka girmiştim. Polise gidip ifade mi vermiş. Polis ona sabıka dosyası göstermiş mi, bana gösterdiler çünkü.

X