Bıçakla gasp etmişler!

gurbetika

bugun Allah icin ne yaptin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
228
102
Bugun eşimin bogazina bıçak dayayip butun maaşını alip gitmişler. 4 kisiymis.

Eve geldi bi garipti. Noldu noldu derken anlatti olsun senden onemli degil Allah seni bize bagislamis dedim ama arkadaşını aradı adam toplayip o adamlari bulmaya gideceklermis.

Cok korkuyorum lutfen dua edin sagsaglim gelsin

Not: karakola gidip oradan gelmis eve. Ama yakalansalar da parayi kurtaramam diye düşünüyor sanirim.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım. Polise gitseymiş bari. Haber verdiniz mi? Kendi başına bir şey yapmasa daha iyi olur bence. Telaş etme en azından yalnız gitmemiş. Yalnız nasıl bulacaklar onu anlamadım. Sağ salim döner inşallah.

Adamları aramaya çıkmak yerine polise gitmek daha mantıklı değil mi?

Bu arada çok geçmiş olsun, Allah böyle pisliklerden korusun hepimizi.

Ah şu erkekler..Erkekliklerine hiç bir şey sürdürmezler..

Jandarma ya da polis dururken adam toplayıp hesap kesmeye gitmek neden?

Sakin olup bekleyeceksiniz, şu an yapabileceğiniz bir şey yok gibi görünüyor..
Ya da kapı eşiğine yatın çıkamasın..Ya onlar ya ben falan deyin, ne bileyim bir şekilde ikna etmeye bakın.

Çok geçmiş olsun . bence de polise gitmek gerekli. Yani o p.slikler zaten gözlerini karartmislar allah korusun karsilasirlar falan kimsenin cani yanmasin. Esinizi keşke yollamasaydiniz.

Nasıl bulmayı düşünüyormuş koskoca şehirde? Bir de bulsa ne yapacak? Polis gitsin bence.

Amin cnm sagol polise gitmis parayi kurtarma derdinde

Bu ne liseliler gibi adam toplama falan
Öyle adamların gözü kara kaybedecek birşeyleri yok birini bıçaklasalar ne olacak?

Zaten dedim ona boşver git arkadasinla otur cay ic kafa dagit gel .

Kolay bisey degil koca bir ayki emeğini hem de bu sekilde alip gidiyorlar. Ben olsam hungur hungur aglardim bitanem yuttu eminim agir bi durum.

Çok geçmiş olsun . bence de polise gitmek gerekli. Yani o p.slikler zaten gözlerini karartmislar allah korusun karsilasirlar falan kimsenin cani yanmasin. Esinizi keşke yollamasaydiniz.

Peki bu gaspçıları tanıyor mu eşiniz?
Yoksa nerden bulabilir ki?

Önce polise şikayet etseydi kendinin mağdur olduğu bilinseydi sonra dövmeye gitseydi.

Zaten dedim ona boşver git arkadasinla otur cay ic kafa dagit gel .

Kolay bisey degil koca bir ayki emeğini hem de bu sekilde alip gidiyorlar. Ben olsam hungur hungur aglardim bitanem yuttu eminim agir bi durum.

Emek hirsizlari.. O tarafi zaten üzücü, bir aylik maaş.. Kiraniz ,kredileriniz .. Hem de o yasadigi korku.. Allah silah etsin oylelerini. Verilmiş sadakasi mi var derler bilemedim ki.. Rabbim bagislamis. İnsallah boyle bir olayla karsilasmazsaniz birdaha

Amin cnm sagol

Yalan mi söylüyor diyorsunuz. Ilk basta geldi aklima ..inanamadigimdan aslinda ..bizim basimiza gelmez sadece haberlerde izleriz gbisinden... ama sanmam ya yapmaz öyle
.. belliydi hali hal degildi. Kumari yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…