• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıçak yalanı kamerada

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
565211210f25443b7812a170.jpg

Geçtiğimiz mayısta karısını 9 kere bıçaklayıp öldürmekten yargılanan koca, ‘Bıçağı o çekti, kendimi korumak için elinden alıp sapladım’ dedi. Vahşeti ve yalanı, güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıkardı.
565211210f25443b7812a16e

Evlere temizliğe giderek geçimini sağlayan bir çocuk annesi Vahide Bozkuş (54), iki yıl önce eşi İsmail Bozkuş (56) ile sorunlar yaşamaya başladı.İddiaya göre bir kadınla ilişkisi olan İsmail Bozkuş, eşine sürekli şiddet uyguluyordu. Buna daha fazla dayanamayan kadın, ağabeyinin evine taşınıp boşanma davası açtı. Bunun üzerine karısını ölümle tehdit ettiği ileri sürülen İsmail Bozkuş, sonunda geçtiğimiz mayıs ayında, Ümraniye’de iş çıkışı karısını dokuz bıçak darbesiyle öldürdü. Bir süre kaçan İsmail Bozkuş, daha sonra teslim oldu. İsmail Bozkuş hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
565211210f25443b7812a16c

YERDE BİLE VURDU

İddianamede cinayet anı şöyle anlatıldı:

“Şüpheli, bıçak ile maktulün çalıştığı Ümraniye’de bekledi. Aynı sokakta birkaç kez dolaştı. Saat 19.00 sularında çalıştığı evden çıtığı sırada maktüle yaklaşıp kuytu yere doğru çekip bıçak ile defalarca vurdu. Maktulün yığılıp düştüğü, şüphelinin buna rağmen elindeki bıçakla vurmaya devam ettiği, daha sonra elindeki bıçağı atarak olay yerinden kaybolduğu anlaşılmıştır.”Anadolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmada ifade veren İsmail Bozkuş ise, iddiaları reddederek kendisini şöyle savundu: “Konuşmak için oraya gittim. Eşim çantasından bıçak çıkardı. Bana saldırmaya kalkıştı. Ben de kendimi korumak için bıçağı aldım. Sonra ona sapladım.”Ancak mahkemeye sunulan, cinayetin önünde işlendiği binanın güvenlik kamerası kayıtları, İsmail Bozkuş’un ifadesini yalanladı. Dosyaya giren kamera kayıtlarında, bıçağı İsmail Bozkuş’un belinden çıkartarak Vahide Bozkuş’a defalarca sapladığı görülünce, mahkeme tanık ifadelerinin dinlenilmesi için duruşmayı erteledi.http://www.hurriyet.com.tr/bicak-yalani-kamerada-40017310

Allah belanı versin pislik savunmasız kadını vahşice öldür birde üzerine iftira at

böyle pislikleri toprak kabul etmez.

Back