BIÇAK SETİ SORUNSALI

sugra87

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
91
48
Kızlar mrb ... çeyiz için bıçak seti almayı dusunuyorum ama çok kararsız kaldım .. tezgah ustu şık bişeyler mi alsam yoksa tek tek mi alsam bilemedim ... sizler neler aldınız ?

aklımda emsan korkmaz ve surbisa setleri var ... kullanan ya da bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirler mi lutfen .. baska önerisi olanlarda varsa çokkkk memnun olurum ... aşağıya fotoları ekliyorum ...

merhaba canım, ben stand modellerinin çok yer tuttuğunu düşünüyorum. basta güzelde olsa bir süre sonra daraltır gibi geliyor.. inanılmaz fiyatlı bıcaklar var WMF, zwilling, wüsthof gibi markalar yani. ama bence hiç gerek yok :) Ben TUPPERWARE in tek bıcaklarından almayı düşünüyorum. hem ergonomik hemde çok şık modelleri:) ablam kullanıyor memnun,
mesela alacaklarım şunlar;
çok amaclı bıcak (45 TL)
ekmek bıcağı (55TL
şef bıcağı (55TL)
yanılmıyorsam fiyatlar bu sekildeydi canım inşallah yardımcı olmusumdur:)

buarada emsan artık eski emsan değil.. bence karaca ve emsan gibi markalara çelikte pek bulasma canım yinede sen bilirsin tabii hangisi gönlüne yatarsa :))

tuppreware yi bende çok dusunuyorum canım... esasında tezgah ustunun kalabalık olmaması taraftarıyım ... bakalım öteleyip duruyorum bu bıçak işini...

Bende bıçak seti almadim onun yerine tek tek kullanabileceğim bicaklardan aldim

Valla bu setten almayı çok istedim ama o kadar gereksizki. sonra netten tantitonin ekmek bıçağını bide şef bıçağını aldım sonra rooc un büyük küçük bıçaklarını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…