bıçak seti için önerisi olan

daisyyy599

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
51
3
36
Arkadaslar ceyızım ıcın bıçak seti almak istiyorum ama nasıl ve hangi marka alsam karar veremıyorum..
Sizin önerebileceğiniz bıcak seti var mı ?

seramik olanından al ...çok kullanışlı benimki yanılmıyorsam emsan dan

ama farklı markaların da vardır mutlaka...pişman olmazsın ...hem yiyeceklerin vitaminleri de korunuyor...

hem bileme derdi de yok

Son düzenleme:
Performansı çok iyi olan victorinox set öneririm
İkinci olarakta berghoff marka önerebilirim.mutfakta vaktimiz geçiyor, bıçak önemli

seramik olanından al ...çok kullanışlı benimki yanılmıyorsam emsan dan

ama farklı markaların da vardır mutlaka...pişman olmazsın ...hem yiyeceklerin vitaminleri de korunuyor...

hem bileme derdi de yok

saol canım onerın ıcın seramık alsam mı almasam mı dıye cok dusunuyordum soledgıne gore
pısman olmcam

aynen canım bıcak kesınlıkle cok onemlı o yuzden kafama gore bır marka almak ıstemıyorum..
Cok haklısın. Dedigim ilk markada bıçaklar tek tek te satılıyor. Yani standli istersen öyleside var.ama çok iyi gerçekten
Seramigi celik bıçağa ek olarak alırsın.birbirlerinin yeri tutmazlar onlar.seramikte sert birseyi kesmek istediğinde, bıçağın ağzı körelirse, agzinin açılma keskinlestirilme şansı yok, ayrıca kırılma ihtimali varbende biev ve victorinox seramik bıçakta var.salata yaparken kullanıyorum sadece, yada meyve soyarken

gercekten haklısın canım.. ılk soyledıgın markalar set halınde var ama en ucuzu 400 tl bıraz pahalı geldı ama gercekten
kalıtelı duruyor.. almısken tam almak lazım :)

:)))) güldürdün beni ya .. bıcak baya saglam cıkmıs anlasılan :)

halı normalinden az inceydi ama kesti ya banamısın demedi

Vallahi test edilmiş onaylanmış; ))))
Yoksa gerçekten bi patates bile sert geliyor bıçak için
Ya birşeyi sakinincada ters gidiyor aslında
Ayy ben bunu ya düşürür kirarsam diyenlerinki hep elinden kayıp düşüp kırılıyor mesela:)

Iyi günlerde kullanın kizlar
Burçin araştır bak, incele.ceyiz hazırlığı keyifli tatlı bi süreç. Kolay gelsin sana da

yok ya sağlam baya...az çözülmüş eti bile kestim ben onla...

sadece bir tanesinin ucuyla konserve açmayı denedim ucu kırıldı ona dayanamadı

ama hala kesiyor kendileri:) çok keskinler hemde...biraz acemiyim ben hep çiziyorum oramı buramı

Sürmene sürbisa bıçakları iyiymiş diye gördüm nette set olarak almayı düşünüyorum bende ama almadığım için bende bilmiyorum nasıldır :)

Trabzon Sürmene bıçaklarını öneririm. Annem kullanıyor bende kendi çeyizim için alacağım. Hatta forumda da sordum bir çok kişi tavsiye ediyor. Markanın ismi ise Sürbısa.

Gayette uygun fiyatları. Ben 10 lu bıçak setini 130 tl alacağım İnternette satan bazı siteler var ama sahte olma ihtimalide var. Eğer trabzonda yaşayan tanıdığın varsa oradan aldırmanı tavsiye ederim

Arkadaslar ben bievın bıcaklarını aldım ama hiç kesmıyordu gerı iade ettım şimdi hedıye berghoff geminis bıcak setı geldı daha denemedım deneyıp yazıcam sizlere

Ne zor ya herşeyin en iyisni en kullanışlısını aramak ahh ah bıçak tavsiyeleriniz neler peki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…