- 15 Nisan 2012
- 51
- 3
- 36
- Konu Sahibi daisyyy599
-
seramik olanından al ...çok kullanışlı benimki yanılmıyorsam emsan dan
ama farklı markaların da vardır mutlaka...pişman olmazsın ...hem yiyeceklerin vitaminleri de korunuyor...
hem bileme derdi de yok
Performansı çok iyi olan victorinox set öneririm
İkinci olarakta berghoff marka önerebilirim.mutfakta vaktimiz geçiyor, bıçak önemli
Cok haklısın. Dedigim ilk markada bıçaklar tek tek te satılıyor. Yani standli istersen öyleside var.ama çok iyi gerçektenaynen canım bıcak kesınlıkle cok onemlı o yuzden kafama gore bır marka almak ıstemıyorum..
Cok haklısın. Dedigim ilk markada bıçaklar tek tek te satılıyor. Yani standli istersen öyleside var.ama çok iyi gerçekten
Seramigi celik bıçağa ek olarak alırsın.birbirlerinin yeri tutmazlar onlar.seramikte sert birseyi kesmek istediğinde, bıçağın ağzı körelirse, agzinin açılma keskinlestirilme şansı yok, ayrıca kırılma ihtimali varbende biev ve victorinox seramik bıçakta var.salata yaparken kullanıyorum sadece, yada meyve soyarken
vhalla ben seramik bıçakla halı bile kestim desem ....
Wuwww naptın Melisa, o da iyimiş. .iyi dayanmış
Varya sakinsan kesin körelirdi
vhalla ben seramik bıçakla halı bile kestim desem ....
:)))) güldürdün beni ya .. bıcak baya saglam cıkmıs anlasılan :)
halı normalinden az inceydi ama kesti ya banamısın demedi
Vallahi test edilmiş onaylanmış; ))))
Yoksa gerçekten bi patates bile sert geliyor bıçak için
Ya birşeyi sakinincada ters gidiyor aslında
Ayy ben bunu ya düşürür kirarsam diyenlerinki hep elinden kayıp düşüp kırılıyor mesela:)
Iyi günlerde kullanın kizlar
Burçin araştır bak, incele.ceyiz hazırlığı keyifli tatlı bi süreç. Kolay gelsin sana da
Arkadaslar ben bievın bıcaklarını aldım ama hiç kesmıyordu gerı iade ettım şimdi hedıye berghoff geminis bıcak setı geldı daha denemedım deneyıp yazıcam sizlere
kafamda bır markayı eledıgın ıcın tsk ederım canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?