Yarışma Bibimbap (비빔밥) Güney Kore Yemeği-Ülker Bizim Pirinç Sponsorluğunda

Minozz sen ne hamaratmışın güzelim
Yarışmada başarılar

Ellerine saglik konu sahibinin :)

Immm ablacim.

Son bolumde yararlandigim kaynaklarda yaralandigim kaynak yaziyor .. :KK45:
ayy fark etmemişim teşekkür ederim söylediğiniz için, hemen düzelteyim :KK23:
Gördüm :KK45:Ama tarif her zaman yaptığınız bir tarif olmadığı için bir yerlerden aldığınızı ve bunu belirtiğinizi düşündüm hatta çokta uygun geldi:KK53:Ama tarif tamamen size ait silebilirim:KK19:

Gördüm :KK45:Ama tarif her zaman yaptığınız bir tarif olmadığı için bir yerlerden aldığınızı ve bunu belirtiğinizi düşündüm hatta çokta uygun geldi:KK53:Ama tarif tamamen size ait silebilirim:KK19:
Kalması tercihim aslında, malzemeler ve sunumdan emin olmak ve daha iyi iş çıkarabilmek için kaynak kullandım, aynı zamanda merak edenler o kaynaklardan farklı tarifler edinebilir. Silinmesi gerekiyorsa silinsin en iyisini yönetici bilir :KK68:

Kalması tercihim aslında, malzemeler ve sunumdan emin olmak ve daha iyi iş çıkarabilmek için kaynak kullandım, aynı zamanda merak edenler o kaynaklardan farklı tarifler edinebilir. Silinmesi gerekiyorsa silinsin en iyisini yönetici bilir :KK68:
Kalsın canım sorun değil:KK68:Ben de bu nedenle eklediğini düşündüğüm için silmedim:KK19:

Kore ile ilgili her şey her zaman ilgimi çekmiştir. (Özellikle Hyun Bin :KK53:)
Dizilerde bu yemeğin adı sık sık geçiyor.
Çok güzel bir tarif olmuş :kk77: Elinize sağlık başarılar:KK36:

Kore ile ilgili her şey her zaman ilgimi çekmiştir. (Özellikle Hyun Bin :KK53:)
Dizilerde bu yemeğin adı sık sık geçiyor.
Çok güzel bir tarif olmuş :kk77: Elinize sağlık başarılar:KK36:
Teşekkür ederim size de başarılar dilerim, Kore ile ilgili şeyler benimde aynı şekilde ilgimi çekiyor ama benim ilgi odağım Lee Min Ho :KK48:

niye bilmiyorum da bana ' maklube ' yi hatırlattı o_O:KK45:

değişik bir tarif eline sağlık canım başarılar :KK68:

niye bilmiyorum da bana ' maklube ' yi hatırlattı o_O:KK45:

değişik bir tarif eline sağlık canım başarılar :KK68:
evet ilk başta banada öyle gelmişti ama çok çok farklı, yalnızca görüntü anımsatıyor maklubenin minyonu gibi :KK70: teşekkür ederim canım :)

Eline sağlık minozum ne güzel renk cümbüşü nefis görünüyor bir günde ramenle kimçi tariflerini yapta gözümüz açılsın yiyemiyoruz bari görelim

Eline sağlık minozum ne güzel renk cümbüşü nefis görünüyor bir günde ramenle kimçi tariflerini yapta gözümüz açılsın yiyemiyoruz bari görelim
Teşekkür ederim kuzum :) Kimçi yapmayı çok isterim ama o çeşit lahanayı nasıl bulurum bilmiyorum ramen yaparım inşallah o kolay :KK70:

Ellerine sağlık son hali harika görünüyor en kisa zamanda deneyeceğim o zaman tadı hakkında da bir fikrim olur yarışmada başarılar

X