Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim ablam :)Basarilar minigim
Lezzetli gorunuyor
Her iş gelir elimden demiştim Teşekkür ederim ablacım :)Minozz sen ne hamaratmışın güzelim
Yarışmada başarılar
sorun degil canim benimmmayy fark etmemişim teşekkür ederim söylediğiniz için, hemen düzelteyim
Ellerine saglik konu sahibinin :)
Immm ablacim.
Son bolumde yararlandigim kaynaklarda yaralandigim kaynak yaziyor ..
Gördüm Ama tarif her zaman yaptığınız bir tarif olmadığı için bir yerlerden aldığınızı ve bunu belirtiğinizi düşündüm hatta çokta uygun geldiAma tarif tamamen size ait silebilirimayy fark etmemişim teşekkür ederim söylediğiniz için, hemen düzelteyim
Kalması tercihim aslında, malzemeler ve sunumdan emin olmak ve daha iyi iş çıkarabilmek için kaynak kullandım, aynı zamanda merak edenler o kaynaklardan farklı tarifler edinebilir. Silinmesi gerekiyorsa silinsin en iyisini yönetici bilirGördüm Ama tarif her zaman yaptığınız bir tarif olmadığı için bir yerlerden aldığınızı ve bunu belirtiğinizi düşündüm hatta çokta uygun geldiAma tarif tamamen size ait silebilirim
Kalsın canım sorun değilBen de bu nedenle eklediğini düşündüğüm için silmedimKalması tercihim aslında, malzemeler ve sunumdan emin olmak ve daha iyi iş çıkarabilmek için kaynak kullandım, aynı zamanda merak edenler o kaynaklardan farklı tarifler edinebilir. Silinmesi gerekiyorsa silinsin en iyisini yönetici bilir
Teşekkür ederim size de başarılar dilerim, Kore ile ilgili şeyler benimde aynı şekilde ilgimi çekiyor ama benim ilgi odağım Lee Min HoKore ile ilgili her şey her zaman ilgimi çekmiştir. (Özellikle Hyun Bin )
Dizilerde bu yemeğin adı sık sık geçiyor.
Çok güzel bir tarif olmuş Elinize sağlık başarılar
evet ilk başta banada öyle gelmişti ama çok çok farklı, yalnızca görüntü anımsatıyor maklubenin minyonu gibi teşekkür ederim canım :)niye bilmiyorum da bana ' maklube ' yi hatırlattı
değişik bir tarif eline sağlık canım başarılar
Teşekkür ederim, damak zevki işte :)Ellerinize sağlık ama sanırım bana hitap etmiyor bu yemek :) Görüntü olarak cidden çok hoş ama :)
Teşekkür ederim kuzum :) Kimçi yapmayı çok isterim ama o çeşit lahanayı nasıl bulurum bilmiyorum ramen yaparım inşallah o kolayEline sağlık minozum ne güzel renk cümbüşü nefis görünüyor bir günde ramenle kimçi tariflerini yapta gözümüz açılsın yiyemiyoruz bari görelim
25 mayısta sanırım oylama kuzumOylama nereden yapılıyor bebeklerim