- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
Eline sağlık çok güzel olmuş, yarışmada başarılar
haberini aldim bensiz karpuzlari götürüyormussun neyse arkadasin konusunu isgal etmim diye simdilik susuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık çok güzel olmuş, yarışmada başarılar
Çoktan yediler bizimkiler bir dahaki sefere artıkbir tabak alsam olurmu gece gece kilo alcam ama olsun bu lezzete deger
Aldım yemedim sensiz boğazımdan geçmedihaberini aldim bensiz karpuzlari götürüyormussun neyse arkadasin konusunu isgal etmim diye simdilik susuyorum
Çoktan yediler bizimkiler bir dahaki sefere artık
Ben aynı tavada teker teker soteledim, sizin söylediğiniz hepsini bir yapmaksa oda olur niye olmasın bu şekilde süslü gözükmez okadarSoya soslu yemeklere esim bayilir:) Bigun denerim insallah yalniz hepsini ayni tavada sotelesek
Aldım yemedim sensiz boğazımdan geçmedi
kesin dönüş mü yaptın
Ooo K-Drama fanı buldum Çok dizide görmüşlüğüm var benimde, teşekkür ederim :)Anammmmm kore mutfahi
Yarışmada başarılar tarihi dizilerde benzeri var bu yaptiniz yemeğin :73;
Gerçekten yemedim tatlışım. Şimdi hazırlıycam tabağıyine virus yemessem kesin canimmmm yemissin hemde lopur lopur
Gerçekten yemedim tatlışım. Şimdi hazırlıycam tabağı
Tamam canım. Iyi gecelerinandim simdi tatli cadim ben kaciyorum sabah erken kalkmam lazim islerim var,yarin dünya mutfak topicinde sohbetlesiriz uzunca iyi geceler cadim
Ooo K-Drama fanı buldum Çok dizide görmüşlüğüm var benimde, teşekkür ederim :)
evet tek tavada hepsini bir:) Yoksa o kadar tavaya gerek yok tabiBen aynı tavada teker teker soteledim, sizin söylediğiniz hepsini bir yapmaksa oda olur niye olmasın bu şekilde süslü gözükmez okadar
Ellerine saglik konu sahibinin :)Ellerinize sağlıkYarışmada bol şans diliyorumÇok farklı güzel bir tarif olmuş
ayy fark etmemişim teşekkür ederim söylediğiniz için, hemen düzelteyimEllerine saglik konu sahibinin :)
Immm ablacim.
Son bolumde yararlandigim kaynaklarda yaralandigim kaynak yaziyor ..