Bebek Beslenmesi Biberonu bıraktık su icmez oldu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

PINARYILDIRIM

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
58
1
296
47
İstanbul
İki yaşındaki oğlum biberonla oldukça fazla su iciyordu. Biberonu bıraktık sorun çıkmadı ama bardakla cok az iciyor. Geri mı donsek biberona inat mı etsem karar veremedim. Susuz kalması daha kötü değil mı????

bnmm oglum 1.5 yasında bende bardaga alıstırmaya calısyorum acaba erkenmı dıye dusnuyordum.

sizde suluk tarzı agzı bıberona gore daha akıskan olan bardklrdn denesenız alıstırma bardagımı denıyor tam bılmıyorum bende bakınıyorum gerçi

Pilastik olayına acayip karşıyım bütün alıştırma bardaklarını attım. Bardakla dökmeden iciyor ama cok az. Zamanla alisirsin mı acaba daha fazla icmeye.

Pilastik olayına acayip karşıyım bütün alıştırma bardaklarını attım. Bardakla dökmeden iciyor ama cok az. Zamanla alisirsin mı acaba daha fazla icmeye.

kaç yaşında canım çocuğun 3 yaşına kadar biberon kullanmalarında bir ssakınca yokmuş çocukların.
hem bence çocuğun biberonun hatrına çok içiyordur, bardakla içtiğin vücudun ihtiyacı kadar içiyordur. dert etme bence, biberonu sorunsuz bıraktıysa hiç alıştırma.

Aynen canım hic aramadı biberonu sadece sutu biberonla veriyorum. Suyu içerken hic itiraz etmiyor. Ama az içtiği icin iste muallakta kaldım acaba yanlış mı yaptım diye ama cevaplarınız icimi rahatlatti teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…