• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları biberonla sütlü bisküvi içen bebeklerin dişleri çürüyormuş sizce doğrumu..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
benim 10 aylık bebeğim var biberonla gece yada sabah sütlü bisküvi içiyor biryerde okudum biberonla içilen süt çürüklere yol açıyormuş ne yapacağız içirmiycekmiyiz siz bu konuda ne biliyorsunuz ayrıca içirenler varsa kaç yaşında tehlikeli verenler varsa bebeklerinin dişleri ne durumda bilgilendirirseniz sevinirim...

benim kızım bebek bisküvisini hiç yemedi ne bebekliğinde nede şimdi çok tatlı olduğu için
ben kızımın sütüne çok çok az bal koyarım o yeterli olur ona
ama her biberon maması yada süt içiminden sonra muhakkak su içiiririmki hem dişleri yıkanmış olsun hemde bogazı temizlensin diye
en güzeli fırçalamak ama gece mümkün olmuyor malesef su temizliyor artık ne kadar temizlenirse...

canım işine karışmak istemem ama bisküvi çok faydalı birşey değilki onu devamlı verme sonuçta içinde şeker ve katkı maddesi var.sade süt içirmeye alıştır.arkadaşın dediği gibi 1 yaşından sonra da bal koyarsın.
diş olayına gelince ben muhakkak ne yerdse yesin ardından su veririm ki ağzı temizlensin.ilk diş çıkmaya başladıktan sonra ağız temizliğine çok dikkat etmek gerekir.azcık büyüyünce başlayacaz diş fırçasına.

benimde 9 aylık bir bebeğim var bende geceleri yatarken sütünün içine bisküvi koyuyordum doktorumuz yasakladı dişleri çürür dedi artık yavaş yavaş gece yatmadan önce sütünü içir ve bir süre sonra yatır o uykudayken bile vermemeye çalış dedi

Back