• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Biberondaki süte neler eklenir??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nagihan50

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
13
0
286
Malatya
Bebeğinizi biberonla beslerken sütün içine neler ekliyorsunuz? Bebe bisküvisi ..vs herşey herşeyyy.Tecrübe sahibi anneler,benimle de baylaşır mısınız :6:

canım neden hiç cvp gelmemişki sana ben yazayım benim kızım 7.5 aylık anormal iştahsızdı 13 saat aç kaldığı çok olmuştur kiloya yakın doğmuştu 3 ay anne sütü verdim sonra kesildim kızım şuan 7.5 kilo ve 67 cm boyu ek gıdaya geçince düzeldi yemesi tabi benim sayemde halen iştahsız ama ben ısrarla yediriyorum biberon içine hazır bebelac kavanoz mamaları var onlardan kat tadlarını değiştir hangisini severse yada meyve püresi yap koy pirinç unu yap koy pirinç lapası yap koy bir sürü şey var ne bileyim havuç kaynat suyunu koy meyve kaynat suyunu koy işe yarar umarım

arkadaş süte katılan şeyler diye sormuş ...

Ben 240 cc. lik süte kızımın tokluk açlık durumuna göre 3-4-5 adet gibi cicibebe bisküvisi koyuyorum.öğle uykusuna geçerken bu .
akşam üstü uykusu için 240 cc. süte 1-2 tatlı kaşığı bal..bazen yarım sütü sütte blander dan geçirip iyice çalkalayıp veriyorum.yazın da çilek olabilir.nesquik,kakao vs.. gibi şeyler şuan için dokunabilir.daha onları içmesine çoookkkkk var..

arkadaş süte katılan şeyler diye sormuş ...

Ben 240 cc. lik süte kızımın tokluk açlık durumuna göre 3-4-5 adet gibi cicibebe bisküvisi koyuyorum.öğle uykusuna geçerken bu .
akşam üstü uykusu için 240 cc. süte 1-2 tatlı kaşığı bal..bazen yarım sütü sütte blander dan geçirip iyice çalkalayıp veriyorum.yazın da çilek olabilir.nesquik,kakao vs.. gibi şeyler şuan için dokunabilir.daha onları içmesine çoookkkkk var..

tatlım bende süte katılan şeyleri saydım zaten

Back