biberona nasıl alıştırabilirim.. yardım lütfen...

engidi

prenses kizimin kardesi
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
573
0
96
İstanbul
4 buçuk aylık kızım. ve biz 4 buçuk aydır sabahlıyoruz gün boyu emiyo. akşam olunca süt azlıyo ve doymuyo. ve uykusuz geceler. biberona alıştırmaya çalışıyorum. süt sağma pompası kiraladım sırf o yüzden ama benim sütümü de almıyor. böyle bebeği inat olup deneyip başaran arkadaş var mı acaba...

canım alışmassa alışmıyo kızım 9 aylık hiç almadı hep ısırmaya calıstı :) doktorumuza söyledim bazı bebekler bilinçli kabul etmiyor uğraşma dedi :) şimdi yine arada veriyorum ısırıyor sadece dişlerini kaşıyor biberonlar diş kaşıyıcı oldu :)))

Farklı biberon dene. Benimkide almıyodu biberon en son dr brown un biberonunu denedim onu aldı onun ucu biraz daha meme ucuna benziyo sanırım o yüzden.

5. ayımızda alıştık biberona ve hatta emziğe.. ek gıdalara geçince suyu biberonla verdim bi süre spnra çekmeyi öğrendi çok şükür.. bir hata sonra korkarak mama denedim vee onuda içti çok şükür şimdi rahatız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…