Biberon

hayatozdemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2024
28
2
1
Merhablar ilk hamileligim acemiligime denk geldi de çok biberon arayisindayim lazım olur diye yenidoğan almadım Philips eventin biberonunu aldım 330 ml yenidoğan biberonunu almalimiyim çok kararsız kaldım biberon milimleri konusunda hangisini almalıyım veya almalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen

tommee tippee gelişmiş antikolik 150 ml alabilirsin ben memnun kalmıştım, gaz vs yapmıyor yapısı ve akışı yenidoğana uygun emziriyorum aynı zamanda meme reddine de sebep olmadı.

İnşallah hiç kullanmanız gerekmez
Meme reddi yapmayan Philips var onu kullanıyoruz hala biz. 150lik falandı ilk aldığım. 330 çok büyük çocuk 2 yaşında anca içer onu 200-240 olanlar var ama zaten plastik alacaksanız o kadar uzun kullanamazsınız cam alın

Biberon almamalisiniz. Biberon basli baslina bir meme reddi sebebi. Kasik biberon kullanin

Ben avent ile meme reddi yasadim bebegim memeyi birakti

Bence zorda değilseniz hiç bulaşmayın biberona derim. Meme reddi yapıyor. Başıma geldi. Zor günlerdi. Zor döndürdüm anne sütüne. Avent vardı bende de. 125 ml olan yetti 5-6 ay

Bütün biberonlar üst üste verilirse meme reddi yapar . Zaruri bir durum yoksa kaşık biberon şırınga eds tercihiniz olsun. Hatta şimdiden emzirme eğitimi almanızı tavsiye ederim biberon mama masrafı yerine.

Bence zorda değilseniz hiç bulaşmayın biberona derim. Meme reddi yapıyor. Başıma geldi. Zor günlerdi. Zor döndürdüm anne sütüne. Avent vardı bende de. 125 ml olan yetti 5-6 ay
Ben 330 ml olanını aldim da daha doğum yapmadım kararsızım iade edip etmemkte çok mu büyük aldım diye tereddüteyim

Ben 330 ml olanını aldim da daha doğum yapmadım kararsızım iade edip etmemkte çok mu büyük aldım diye tereddüteyim
Biraz büyük almışsınız evet.
Oğlum 11 aylık ama hala 210 ml den fazla içmedi mama.
Her çocuk farklı tabi ilerde belki lazım olur ama yenidoğan dönemi kullanmak gerekirse eğer büyük kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…