Biberon

srcn21

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
3
0
6
34
Kafamda deli sorular yardıma ihtiyacım var. Bebeğim prematüre doğdu 1700 gram sütüm yetmediğinden kaşıkla besledik yoğun balımdan taburcu olduktan sonra 1 hafta bu şekilde besleyip kontrole gittiğimizde kilo verdiğini gördük hemen biberona geçtik avent in 0-6 ay olanını almıştım oda bir gece boğazına kaçınca yavrum elimizde nefessiz kaldı hemen o gece araştırıp 2 farklı biberon aldım mamajoo ve drbrowns baya işe yaradılar bunlar 0-6 ay değil sadece 0 aydı. Yavrum şimdi 2,5 aylık acentelere geçmeli miyiz sanki bunlardan içince çok az geliyor ve yorulup içmeyi bırakıyor gibi geliyor. Arada bir meme de veriyorum avent e geçersem memeyi bırakır mı?

3 aylık uca geçiş yapabilirsiniz artık. Meme reddi konusunu bilemiyorum her bebek farklı ama diğerlerinde red yapmadıysa yapmaz herhalde. Aventte aslında başlıklar çok çeşitli 1 numarasında mı boğulma tehlikesi geçirdiniz

Evet 1 numarada boğulma tehlikesi geçirdi. Kalbinde delik olduğundan nefes kontrolü sıkıntılı olabilirmiş. Sizce denemelimiyim aventleri

Evet 1 numarada boğulma tehlikesi geçirdi. Kalbinde delik olduğundan nefes kontrolü sıkıntılı olabilirmiş. Sizce denemelimiyim aventleri
Normalde pek sorun çıkmıyor ama siz doktorunuza danışın artık 2.5 aylık olmuş refleksleri gelişmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…