• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Biberon ve emzikler hakkında merak ettikleriniz...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

CDUYURMAZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
17
0
86
İstanbul
Merhaba,
Bütün Dr.Brown biberonlarında bebeklerdeki gaz sancısını azaltmaya yarayan havalandırma aparatı bulunmaktadır.
Biberonların tüm parçaları 5 dk. kaynatılarak steril edilebilir. Ayrıca aparattaki küçük delikleri temizlemek için biberon içindeki küçük fırça çıkmaktadır.
Biberon emzikleri silikon, biberon polikarbonattır.
Sevgiler...

Merhaba,
Bütün Dr.Brown biberonlarında bebeklerdeki gaz sancısını azaltmaya yarayan havalandırma aparatı bulunmaktadır.
Biberonların tüm parçaları 5 dk. kaynatılarak steril edilebilir. Ayrıca aparattaki küçük delikleri temizlemek için biberon içindeki küçük fırça çıkmaktadır.
Biberon emzikleri silikon, biberon polikarbonattır.
Sevgiler...

hadi ya bende cam biberon diye ondan alıcaktım..peki siz kullandınız mı tavsiye edermisiniz bu biberonu..

arkadaşlar bende aventin kolik biberonunu kullanıyorum. bebeğim 3 ay gaz sorununu yoğun yaşadı biberon falan kar etmedi. ne zaman kolik geçti. o zaman biberonun faydasını anladım.
oğlum 4 aylıktı. bir gün anneme gittik. biberonunu unutmuşum. eczaneden biberon aldık 2 gün onu kullandık çocuk sıkıntılandı gazı olmayan çocuk sürekli mızlıyor. eve döndüğümüzde aventi kullanmaya başladım. bebeğimin rahatladığını hissettim. anlayacağınız bebek kolikse pek bir fayda etmez ama ilerisi için düşünülürse çok faydalı.

ben bi türlü karar veremiyorum kızım şuan anne sütü alıyor ama ek gıdaya geçince kullanmak için biberon almak istiyorum..kararsız kaldım dr.brown ve avent konusunda...ama sanırım avent te karar kılıcam..inşallah ii olur

Dr.Brown biberonları bebeklerdeki beslenmeden kaynaklanan gaz sancılarını azaltmaya yarayan bir biberondur. Ancak her bebeğin gaz sancısı beslenmeden kaynaklanmayabilir, bu nedenle kullandığınız biberonlar işe yaramayabilir.
Benim bebeğimin de çok fazla gaz sancısı vardı. Ancak biberon kabul etmediği için ilaç ile gazını azaltmaya başarabildik.
Bunun yanında 1 yaşına kadar biberon kabul etmeyen kızım şu an iki yaşında olmasına rağmen hala sütünü biberondan içiyor:)
Kullandığım biberonlar Dr.brown, Nuby, her ikisinden de çok memnunum...

dr.brown kullanıyorum memnunum. emzik nuk gece emziği çokgüzel bir kaç tane aldım aynısından.

ben de doğduğundan beri dr brown kullanıyorum ve anne sütü de aldı. akış hızı aylara göre çok güzel. ayrıca bebeğim dr. brown dan sonra başka biberonda rahat edemedi çok memnunum

dr brown s tek gecerım bebegım dogdugu gunden berı bıberonla beslrnıyor ve baaska bıbronlarda denedım en ıyı dr brown s

Merhabalar
Ben de dr. brown kullanmayı düşünüyorum. Ama dar ağızlı mı geniş ağızlı mı ve 120 ml mi 240 ml mi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Back